Технології
Подобається

У Києві можна буде оплатити комуналку через популярну соціальну мережу: як це зробити

04/03/2017
У Києві можна буде оплатити комуналку через популярну соціальну мережу: як це зробити

Комунальне підприємство «Головний інформаційно-обчислювальний центр» запустило нову послугу – чат-бот для оплати комунальних платежів в Facebook Messenger. Скористатися нею можуть жителі Києва.
 
Чат-бот дозволяє приєднати до одного профілю Facebook один або кілька об'єктів для повної або часткової оплати за комунальні послуги, передає Корупція. Маркет

При первинній авторизації користувачеві необхідно ввести ID- або QR-код, вказаний на паперовій квитанції. З метою безпеки, дані банківської картки необхідно вводити при кожній оплаті.

Як скористатися послугою? Для початку необхідно пройти авторизацію в соц.сети Facebook і створіть нове повідомлення в додатку Messenger. У графі адресата введіть слово «ГІОЦ» або ж відправте повідомлення на сторінку «Головного інформаційно-обчислювального центру».
 
Після вибору послуги (газ, опалення, електроенергія, водопостачання та ін.) Користувач переадресовується на сторінку з платіжної формою, де буде необхідно ввести дані банківської картки Visa або MasterCard.

id-615x286
 
У відео ви можете подивитися докладну інструкцію, як платити за комунальні послуги через Facebook.


                         



Коментарі