Технології
Подобається

Непотріб чи корисна штучка: Alcatel створила смартфон зі світломузикою

02/03/2017
Непотріб чи корисна штучка: Alcatel створила смартфон зі світломузикою

Новий девайс Alcatel – A5 – став першим смартфоном у світі з інтерактивною LED-кришкою. Він дебютував на міжнародній виставці девайсів MWC 2017 у Барселоні, передає Корупція Маркет

Alcatel A5 пропонує 3 модульні конструкції. Один з модулів – кришка з кольоровою світлодіодною анімацією. Задня панель смартфону має численні світлодіоди, які спалахують при вхідних дзвінках та повідомленнях, під час відтворення музики, фото та відеозйомки.

Популярне: Рейтинг гігантів: топ-10 найбільших економік світу

LED-підсвітка споживає 3% енергії акумулятора, стверджує виробник. Підсвіткою керує додаток Light Show, а світлові ефекти та теми можна налаштувати за власним смаком, інформує devicebox.

Другий модуль – це додатковий акумулятор на 3000 мАг. Третій – корпус з великим динаміком і підставкою. З цим модулем телефон можна використовувати як зовнішню портативну колонку.

Смартфон A5 LED – це 5,2-дюймовий апарат з 8Мп основною камерою і 5 Мп "фронталкою". Має 2 Гб оперативної та 16 Гб вбудованої пам'яті. Його операційна система – Android 6.0 Marshmallow. Має 8-ядерний процесор MediaTek MT6753.

Продажі Alcatel A5 LED в Європі стартують у травні 2017 року. Коштуватиме в межах $ 150-200.


                         



Коментарі