Економіка України
Подобається

Збанкрутілий “Платинум Банк” почав повертати вкладникам їхні гроші

15/02/2017
Збанкрутілий “Платинум Банк” почав повертати вкладникам їхні гроші

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, але не більше 200 тисяч гривень, повідомляє Корупція Маркет

З 15 лютого 2017 року до 6 березня 2017 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб здійснює виплати коштів вкладникам ПАТ "Платинум Банк" за договорами, термін дії яких закінчився до 11 січня 2017 року включно, та за договорами банківського рахунки (поточні та карткові рахунки), говориться в повідомленні фонду. 

Популярно: Гра на виживання: експерт пояснив, чому українці масово продають валюту

Повідомляється, що виплати коштів здійснюються через установи чотирьох банків-агентів фонду ("Кредобанк", "Укргазбанк", "Пумб", "Правекс-Банк"). Банк-агент, який здійснюватиме виплату коштів, визначається в залежності від місця реєстрації проживання за паспортом, зазначеному вкладниками при укладенні договору банківського вкладу/рахунки з "Платинум Банком". 

Вкладникам – нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатися в будь-яке відділення "Укргазбанку". 

Повідомляється також, що виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.
 


                         



Коментарі