Махінації
Подобається

Увага! Велика афера від імені “Ощадбанку”!

14/02/2017
Увага! Велика афера від імені “Ощадбанку”!

Переселенцям, які оформили картки «Ощадбанку» для отримання на них соціальних виплат, шахраї відправляють фальшиві повідомлення від фінансової установи. Про це пишуть донеччани у соціальних мережах, передає Корупція Маркет

СМС-ки приходять всім донеччанам, включаючи і тих, хто клієнтом «Ощадбанку» не є. У них зазначено, що нібито картка власника заблокована. Для розблокування і з'ясування причин проблеми пропонується зателефонувати за звичайним мобільним номером.

Популярно: Нові нормативи уже в дії: стало відомо, на скільки скоротять субсидії і що подорожчає

«Власникам карток #Ощадбанк'у приходять подібні sms. Це шахрайство, не ведіться на це!» — закликають донеччани в соцмережах.

«Шлють не лише клієнтам», — повідомляють місцеві жителі.

«Прийшла мені ось така смс сьогодні! Хоча я не є клієнтом банку! Що типу моя картка заблокована! Прийшла з ось цього номера- +380919741249. Будьте уважні і попередьте своїх рідних і знайомих!» — попередила дончанка.

«Розлучення в тому, що дзвінок на цей номер платний! І плата — не квола, полтинник можна легко наговорити», — повідомляють коментатори.

Клієнтам банку, що отримав таку СМС, рекомендують дзвонити не за вказаним номером, а за номером офіційної гарячої лінії «Ощадбанку». Там потрібно розповісти про факт шахрайства, уточнити, чи все в порядку з картою, а також вказати номер, з якого надійшло повідомлення.
 


                         



Коментарі