Дизайн
Подобається

“Короткі нігті? Не проблема!”: підбірка простих, зручних і красивих дизайнів, які підійдуть кожній жінці

26/01/2017
“Короткі нігті? Не проблема!”: підбірка простих, зручних і красивих дизайнів, які підійдуть кожній жінці

Довгі і красиві нігті – це, безумовно, гордість кожної жінки. Але не багато хто може дозволити собі довгі нігті або просто не хочуть. Однак ніхто не відміняв догляд за руками і нігтями. Красивий манікюр на коротких нігтях можна зробити самостійно в домашніх умовах, передає Корупція Маркет

З чого почати?

Для початку зробіть ванночку для рук і нігтів, наприклад, з молоком або харчовою содою. Це ефективний засіб для підтримки молодості шкіри. Потім відсуньте кутикулу за допомогою абрикосової дерев'яної палички, краще обійтися без щипчиків. Останнім часом фахівці більше схиляються до необрезному варіанту манікюру. Тепер можна приступити до форми нігтів, використовуючи пилку.

Для коротких нігтів кращим варіантом буде овальна або ж квадратна форма, якщо нігтьова платівка не дуже велика. Не варто підпилювати нігті впритул до кореня, краще залишити 1-2 мм. Не забувайте про те, що нігті, як і шкіра рук, мають потребу в харчуванні, особливо у зимовий і весняний період. Для цього можна придбати в аптеці спеціальне масло по догляду за нігтями і кутикулою.

Для коротких нігтів краще використовувати нейтральні, і матові пастельні тони. Для широких і занадто коротких нігтів краще наносити лак на італійський манер, тобто не зачіпаючи ні волосся, ні бічні сторони нігтів. Такий варіант манікюру візуально подовжує нігті.

Френч

Ідеальний варіант для коротких нігтів був і залишається французький манікюр. Не помітити його просто неможливо. У вас є безліч варіантів. Ви можете підібрати два лаку одного кольору, але з різним ефектом – матовий і блискучий. Класичний французький манікюр подовжує нігті, а зворотний французький манікюр володіє тим же ефектом за умови використання лаку світлих тонів. Зворотний французький манікюр відрізняється від класичного варіанта тим, що біла або кольорова смужка проводиться у підстави нігтя, а не на кінчику.

Омбре

Манікюр «омбре» – це досить непроста техніка, для виконання якої необхідно мати під рукою спонж для макіяжу і лак трьох відтінків. Якщо ви хочете візуально подовжити нігті, то темний лак краще наносити біля основи, плавно переходячи до світлого лаку на кінчику нігтя.

Невеликий малюнок

Для цього можна скористатися спеціальними наклейками. Головне в цьому випадку не перестаратися. Існує два види наклейок. Міні-наклейки використовують для прикраси нігтів, їх можна клеїти на будь-яке місце нігтьової пластини. Краще використовувати силіконові наклейки. Вони набагато якісніше. Інший вид наклейок покриває весь ніготь повністю, замінюючи при цьому лак.

Дуже часто на нігтях виконують різні малюнки. На коротких нігтях добре буде виглядати малюнок у вигляді горошку і бантиків. Ви можете виконати обидва малюнка або ж зупинитися на одному варіанті. Для цього покрийте нігті білим лаком і намалюйте чорним лаком горошинки і бантики за допомогою дуже тонкого пензлика. Бантики можна намалювати наступним чином. Спочатку намалюйте два трикутника, а потім в центрі поставте крапку.

Для більш оригінального манікюру можна не наносити на нігті основний тон. Просто нанесіть малюнок, наприклад, квітковий, причому різних кольорів: рожевий, зелений, чорний і білий. Малюнок наноситься тонким пензликом.

А як вам варіант манікюру у вигляді газетної сторінки? Ви можете зробити його самостійно.

Більш сміливі можуть використовувати екстравагантні лаки, які надають гламурності.
 


                         



Коментарі