Дизайн
Подобається

Щоб почати життя спочатку, кольоровий лофт – оптимальне рішення

25/01/2017
Щоб почати життя спочатку, кольоровий лофт – оптимальне рішення

Сьогодні ми розповімо про ще одного володаря премії INTERNI DESIGN AWARDS – інтер'єрі московської квартири від дизайнера Максима Лагутіна. Проект був удостоєний призу за кращу колірне рішення, передає Корупція Маркет

1e343f6b28d8f1a64e086f5eb64aa2a0

Господиня квартири – мати трьох дітей, які вже виросли. 3 окремі кімнати були врятовані, одну з них зробили кабінетом і одночасно місцем перегляду телевізора. У кожній з кімнат передбачений великий шафа для зберігання одягу, а в головній спальні зроблена окрема гардеробна. 

ebfa98a682d8949a58d7da11ff23cf3b

Простора вітальня була об'єднана з їдальнею і кухнею. Остання, як і передпокій, відділяється від вітальні розсувними перегородками з металу і скла. При вході в квартиру також влаштована простора гардеробна. В квартирі 2 ванні і гостьовий санвузол, об'єднаний з пральнею. Була продумана конструктивна система колон і балок з використанням швелерів і двотаврової балки, яка пронизує велику частину квартири і об'єднує всі елементи інтер'єру. 

b91d72bd4f3373af330763d7019dea04

В обробці використовувалися основні матеріали стилю "Лофт": цегла, бетон, метал, дерево і скло. В якості дерева ми використовували листи березової фанери, або покриті натуральним маслом, або забарвлене в два шари фарбою з наступною декоративною обробкою. Фанера також використовувалася в обробці стелі. Віконні і дверні укоси були виконані з бетону, який також застосовувався на стінах і стелі в коридорі, що веде в спальні. На підлозі покладена інженерна дошка двох кольорів, для головної спальні була обрана більше світла. У головній ванної задіяна плитка під бетон, а в дитячій ванні плитка під дерево. Гостьовий санвузол вирішено в класичній манері: на підлозі цементна плитка, на стінах плитка в стилі метро Манхеттена та фарбування. 

a0effba4e7a42ed929a6b325adb4697a

Незвичайна для лофта (тим більш житлового) палітра виділила цей інтер'єр на тлі інших проектів-учасників INTERNI DESIGN AWARDS. Проект програв у номінації "Кращий інтер'єр в стилі LOFT", але став переможцем у номінації "Краще колірне рішення".
 


                         



Коментарі