Технології
Подобається

Неіснуючий, але вже розкритикований: стало відомо яким буде iPhone 8

23/01/2017
Неіснуючий, але вже розкритикований: стало відомо яким буде iPhone 8

Насправді чекати нового iPhone залишилося зовсім недовго. Ми сподіваємося, що смартфон буде виглядати зовсім не так, як попередники, і всі чутки вказують на це. На жаль, чутки не дають нам уявити устрою в деталях, але в цьому допомагають концепти. Концепт iPhone 8, про який ми поговоримо, можна назвати самим реалістичним, передає Корупція Маркет

Цей концепт був опублікований Handy Abovergleich. Він включає в себе всі чутки, які встигли з'явитися, і деякі ідеї, реалізовані в інших продуктах компанії Apple. В першу чергу кидаються в очі скляний корпус і сталевий каркас. Це поєднання нагадує збільшені Apple Watch. Не можна не помітити відсутність рамок навколо дисплея. Дисплей займає всю передню поверхню смартфона.

Як правило, дизайн творцеві концепту вдався. На жаль, вони не завжди так само уважно ставляться до процесу придумування функцій для неіснуючого смартфона. У подвійну камеру повірити легко, а от в сканер сітківки ока віриться вже складніше. iPhone 8 Pro, на думку творця концепту, буде працювати з Apple Pencil, і всі пристрої отримають бездротову зарядку, яка буде коштувати 169,99 долара. Хочеться в це вірити.
 


                         



Коментарі