Дизайн
Подобається

Маленька, але справненька: як зробити дизайн ванної кімнати в хрущовці практичним і функціональним?

23/01/2017
Маленька, але справненька: як зробити дизайн ванної кімнати в хрущовці практичним і функціональним?

На жаль, у багатьох наших співвітчизників площа ванної кімнати складає не більше 3-4 квадратних метрів, що тягне за собою помітні труднощі при її оформленні. Звичайно хочеться, щоб інтер'єр був максимально практичним, солідним, ефектним і, звичайно ж, функціональним, але через нестачу площі в ньому складно розмістити все, що хочеться, передає Корупція Маркет

Але не варто зневірятися, адже сьогодні існує ряд порад, які допоможуть вам отримати інтер'єр мрії. Просто дочитайте цю статтю до кінця і скористайтеся тим, що рекомендують професіонали.

Колористика
Коли ви будете оформляти свій санвузол, використовуйте виключно світлі відтінки, які додатково будуть розширювати простір вашої ванної, а не звужувати його, як це зроблять темні кольори. При цьому у вас буде можливість розбавити інтер'єр яскравими фарбами за допомогою соковитих панно та інших аксесуарів. Наприклад, ви можете використовувати для цих цілей картини або декори плитки.

Поверхні
Враховуйте, що дзеркальні поверхні можуть додатково створити збільшує простір ефект, який так необхідний малогабаритної ванної. З цієї причини експерти в області створення інтер'єрів рекомендують віддавати перевагу покриттям, що мають глянцевий або дзеркальний ефект, в якому будуть відображатися навколишні предмети.

Обов'язково повісьте в санвузлі дзеркало, причому, чим більше вона буде, тим краще. Не варто обрамляти його, так воно буде більш виграшно виглядати в інтер'єрі.

Меблі
Для маленької ванної радимо придбати компактну меблі, яка, з одного боку, буде займати небагато місця, але при цьому не захарастить простір. Такий комплект меблів для ванної кімнати ви можете підібрати в інтернет-магазині Сантехніка-Онлайн.Ру. Тут меблі доступна в дуже широкому асортименті (кілька тисяч моделей) і за вигідними цінами.

Добре в хрущовці буде виглядати пенал, особливо кутовий. Крім того, що він надасть своїм власникам багато місця для зберігання, він також дозволить вам вирішити проблему зі складуванням білизни перед пранням, адже зараз у продажу є багато виробів з вбудованим кошиком для білизни.

Сантехніка
Безсумнівно, сантехнічне оснащення є ключовим при оформленні ванної, адже саме ці предмети несуть у собі основну функціональність даного приміщення.

Для малогабаритних кімнат ідеальним варіантом стане кутова модель ванни, яка дуже зручна в експлуатації, але і займає при цьому трохи місця. Хороша альтернатива ванні – це душова кабінка.

Вибираючи унітаз і раковину, розгляньте підвісні моделі. Завдяки тому, що їхньої арматура монтується в стіну, вони виглядають більш компактно і стильно, що вкрай позитивно позначиться на вашому інтер'єрі.

Як бачите, маленька площа зовсім не означає, що ваш санвузол не буде красивим. Проявіть трохи терпіння і фантазії, і все у вас обов'язково вийде!
 


                         



Коментарі