Технології
Подобається

Чому вони вибухнули? Стала відома причина катастрофи з Galaxy Note 7

20/01/2017
Чому вони вибухнули? Стала відома причина катастрофи з Galaxy Note 7

Samsung виявив причину вибухів своїх провальних флагманів Galaxy Note 7. Про це повідомило видання The Wall Street Journal, посилаючись на джерела всередині компанії, передає Корупція Маркет

Як з'ясувалося, причиною мимовільних займань пристроїв стали акумуляторні батареї. За даними джерел, у деяких апаратах акумулятор був занадто великим, що і призводило до перегрівання. При цьому, шлюб був виявлений не тільки в батареях, вироблених самим Samsung, але і в тих, що виготовлялися партнером – китайкою Amperex Technology.

Крім того, проблеми з мобільними пристроями виникали і з-за збоїв при їх виробництві. У чому саме полягали ці проблеми, у звіті не вказується.

Для підготовки звіту південнокорейська корпорація найняла три дослідницькі компанії — американські Exponent Inc і UL LLC вивчали проблеми з акумуляторами, а німецька TUV Rheinland займалася аналізом процесу складання смартфонів. Офіційний звіт повинен бути опублікований в понеділок.

Нагадаємо, що Galaxy Note 7 надійшов у продаж в кінці минулого літа. Два місяці потому, після безлічі випадків самозаймання, Samsung довелося зупинити продажі, а потім повністю припинити виробництво.
 


                         



Коментарі