Економіка України
Подобається

У 2016 р. доступне житло отримали 348 сімей

08/01/2017
У 2016 р. доступне житло отримали 348 сімей

У 2016 р. в межах житлових програм, що реалізуються Державним фондом сприяння розвитку молодіжного житлового будівництва, підтримку у забезпеченні житлом отримали 348 сімей, повідомляє Корупція Маркет

"На тлі обмежених видатків загального фонду держбюджету на місцевому рівні питання житлового забезпечення громадян залучав все більше уваги органів місцевої влади. Про це говорить хоча б той факт, що органи місцевого самоврядування прийняли 136 житлових програм, реалізувати які було доручено фонду. У місцевих бюджетах на їх реалізацію в 2016 р. було передбачено 118,65 млн. грн., що стало рекордним показником за всю історію діяльності фонду", – повідомив перший заступник глави правління "Госмолодежьжилья" Сергій Комнатний.

За інформацією ProfiDOM.com.ua завдяки житловими програмами громадяни у минулому році отримали на 154 млн. грн. більше підтримки у придбанні житла, а будівельна галузь залучила майже 230 млн. грн. інвестицій. Зокрема, додаткову можливість інвестицій у будівництво отримали 106 будівельних об'єктів в 20 регіонах. При участі у житлових програмах було побудовано 45 об'єктів.

"Госмолодежьжилье" продовжує обслуговувати кредитні угоди, укладені в минулі роки. Зараз фонд обслуговує понад 15,6 тис. договорів. Кредитний портфель фонду перевищує 1 млрд. грн.
 


                         



Коментарі