Технології
Подобається

Бойова система Conan Exile обіцяє бути кривавою

30/12/2016
Бойова система Conan Exile обіцяє бути кривавою

Conan Exiles – це рольовий екшен з елементами виживання, зроблений e мережовому  всесвіті Конана-варвара. Гра знаходиться в ранньому доступі Steam, яка планується до релізу 31 січня 2017 року. У ній є як режим соло, так і мережевий мультиплеер.

Гравцям належить зустрітися з усіма напастями з класичної фентезі франшизи: піщаними бурями, страшними монстрами, нестачею води. Їм доведеться будувати буквально з каменів і палиць, закладаючи основи майбутнього клану і навіть імперії.


Бій повинен мати сильну тактику. Замість того, щоб безглуздо молотити повітря, як млин, краще вибрати розумні свінги і випади в потрібні моменти. Вся ручна зброя в грі ділиться на два типи. За допомогою однієї можна атакувати швидко, завдаючи легкі ушкодження. А за допомогою іншої – атаки йдуть повільно, але з великими втратами. Фокус в тому, щоб підібрати зброю до конкретного противника

Conan Exiles пропонує досить великий арсенал, в який входять списи, мечі, щити, метальні сокири.. Все це може стати значною підмогою юним любителям кривавих лазень і слешерів. 


                         



Коментарі