Головні Новини
Подобається

“Зменшити ВИТРАТИ НА СИЛОВИЙ БЛОК І ЗБІЛЬШИТИ ВИПЛАТИ НА ПЕНСІЇ” – Юрій Бойко.

12/12/2016
“Зменшити ВИТРАТИ НА СИЛОВИЙ БЛОК І ЗБІЛЬШИТИ ВИПЛАТИ НА ПЕНСІЇ” – Юрій Бойко.

Про це заявив лідер опозиційно блоку Юрій Бойко в ефірі телеканалу «Інтер», коментуючи підсумки Парламентської тижні.

«Попередню сесійний тиждень треба було починати з бюджету. Вся країна чекає, коли парламент візьметься за вирішення питання бідності. Ще до першого читання ми подали свої пропозиції до Бюджетного комітету, в яких показали, яким чином можна зробити Істотний крок на шляху до подолання бідності. Ми запропонували зменшити витрати на силовий блок і збільшити виплати на пенсії – це було б справедливо », – вважає Юрій Бойко.

>

«Наша принципова позиція – Поки не будуть збільшені пенсії, ми за цей бюджет голосувати НЕ будемо. Недоліки цього проекту бюджету вже розуміють усі. Цей документ викреслює з життя 10 мільйонів пенсіонерів. Люди сьогодні навряд чи Виживають і в цей час депутати і члени уряду декларують величезні статки, чим викликають ще більшу ненависть українців », – зазначив лідер опозиціонерів.

frame>

За його словами, в осколків коаліції на сьогоднішній день є голосів, щоб прийняти бюджет.

«Тому сьогодні влада продовжує торги: когось Намагаються підкуп обіцянками виділити гроші на виборчий округ, комусь обіцяють посади. Ми вважаємо, що такий шлях взагалі неприйнятний », – підкреслив Юрій Бойко.


                         



Коментарі