Економіка України
Подобається

Національний бренд України подорожчав на третину

10/12/2016
Національний бренд України подорожчав на третину

Вартість національного бренду України виросла більш ніж на третину. Це дозволило йому увійти в трійку брендів країни, які зростали найшвидше.

Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в Facebook. Рейтинг національних брендів публікує міжнародна організація Brand Finance. Компанія вже протягом двадцяти років оцінює комерційні та національні бренди, передає Корупція.Маркет

Прем'єр розповів, що у 2016 році Україна продемонструвала відносну стабільність. Країна, за його словами, користувалась меншою увагою ЗМІ, незважаючи на те, що її економіка залишалась вразливою через протистояння з Росією.

Національний бренд України подорожчав на 39%. Крім того, показники його сили для безпеки виросли на 18,2%. Відбулось й підвищення оцінки якості життя на 11.4% та суттєво поліпшилась здатність країни зберігати кадровий потенціал.

"На мою особисту думку зміни, яких нам поки що вдалось досягти, ще не є достатньо відчутними. Але якщо незалежні експерти вбачають позитивні тенденції – це уже великий плюс. В даному випадку – індекс вартості національного бренду тісно корелює з привабливістю країни для прямих іноземних інвестицій", – наголосив Гройсман.


                         



Коментарі