Економіка України
Подобається

Стало відомо, навіщо влада підсадила українців на субсидії

14/10/2016
Стало відомо, навіщо влада підсадила українців на субсидії

Український уряд з допомогою субсидій намагається "довести до зубожіння" населення.

Таку думку у блозі на порталі "Главком" висловив народний депутат Віктор Балога, передає Корупція.Маркет.

"Наші урядовці аж роздуваються від гордості, розказуючи, скільки ще мільйонів українців вклоняться перед державою за подачкою – субсидією. З іншого боку, публічність таких рапортів – це добре. Вони стануть доказами службової недбалості міністрів нинішнього Кабміну у кримінальному провадженні, яке рано чи пізно буде почато. Стаття – "доведення до зубожіння", – впевнений нардеп.

За його словами, та кількість українців, які зараз намагаються оформити субсидію, свідчить про злиденне положення народу. І загнала його в це положення саме влада.

"Нові мільйони прохачів означають, що всі реформаторські потуги цього уряду призводять до злиднів. Доводити тут нічого – все ясно. Урядовий курс – це втілюваний план перетворення українців на покірну, залежну масу. Якій не дають самій заробляти, зате заганяють у рабство до влади. Радіти урядовій статистиці "покращення" може тільки йолоп. Ті, хто одержують субсидії, мають розуміти, що в трясовині бідності і залежності від влади застрягнуть і їхні діти. Нинішні правителі хочуть, щоб і наступні покоління жили у покірності, з простягнутою рукою. Щоб товстопикий "дядя" з уряду вирішував, скільки в ту руку кинути милостині. Підкреслю ще раз: я не проти адресної допомоги нужденним. Я проти того, щоб під ширмою турботи про людей націю поступово перетворювали на отару залежних від влади маргіналів. Судячи з дій влади, вона того прагне", – заявив Балога.


                         



Коментарі