Економіка України
Подобається

У Тернополі водоканал оголосив мільйонний тендер

12/10/2016
У Тернополі водоканал оголосив мільйонний тендер

Україна отримала позику від Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку і має намір використати частину коштів цієї позики для здійснення платежів за контрактом «Будівництво станції знезалізнення води на майданчику насосної станції (ІІІ-го підйому) в м. Тернополі».

Комунальне підприємство «Тернопільводоканал» пропонує учасникам торгів представити свої запечатані конкурсні пропозиції для будівництва станції знезалізнення води на майданчику насосної станції (ІІІ-го підйому) в м. Тернополі, передає Корупція Маркет

Тендер буде проводитись згідно з процедурами міжнародних конкурсних торгів, описаних в World Bank’s Guidelines. Він є відкритим для всіх правомочних учасників, як це визначено в Керівництві по закупівлям.

Вимоги до учасників торгів доволі високі. Зокрема, він повинен продемонструвати завірені фінансові звіти та інші документальні свідоцтва за кожний із останніх трьох років, що підтверджують середній річний оборот в розмірі або більше, ніж 12 000 000 доларів США. Середній оборот розраховується як сертифіковані платежі отримані за контрактами,  протягом останніх трьох (3) років до закінчення терміну подачі пропозицій. Вітчизняні учасники торгів повинні надати документальне підтвердження відсутності прострочених заборгованостей перед податковою службою.

Учасник повинен продемонструвати доступ або наявність фінансових ресурсів, таких, як ліквідні активи, незакладене нерухоме майно, кредитні лінії або інші фінансові кошти, за винятком виплачених за поточним або майбутніми контрактами авансів, для того, щоб відповідати вимогам з наявності грошових коштів: мінімум 1 500 000 доларів США.

У водоканалі не називають приблизної вартості будівництва станції і зазначають, що  це залежить тільки від учасників торгів та їхніх пропозицій. Однак зважаючи на масштаби робіт, очевидно, що мова йде про мільйони гривень.

Нагадаємо, що за кошти Світового банку у Тернополі мають намір реалізувати одразу кілька проектів. Зокрема, звести станцію знезалізнення води, провести реконструкцію каналізаційних очисних споруд, модернізувати водозабори  та водопровідно-насосні станції.


                         



Коментарі