Технології
Подобається

Полторак: Україна чекає озброєння від США

05/10/2016
Полторак: Україна чекає озброєння від США

Якщо Сполучені Штати ухвалять рішення про надання Україні летального зброї, Київ сподівається отримати, в першу чергу, протитанкову зброю і засоби протиповітряної оборони, повідомляє Коррупція.Маркет.

За словами міністра оборони України, в першу чергу, Україна буде просити у Сполучених Штатів засоби протиповітряної оборони, а також протитанкову зброю, і це озброєння необхідно нашій країні. Втім, Полторак поки не може сказати, коли у Вашингтоні приймуть рішення про надання летального зброї. Нагадаємо, що раніше в Міністерстві оборони заявили про те, що черговий хвилі мобілізації в Україні не буде найближчим часом. Цього вдалося досягти завдяки контрактну службу. Число військових, які бажають пройти контрактну службу, збільшується з кожним місяцем.

 

До кінця цього року ВСУ поповнять ще більше десяти тисяч контрактників, а з початку поточного року контракти встигли підписати більше 50 тисяч військових. З них понад шість тисяч – це офіцери, крім того, ще кілька тисяч пройшли спеціальний відбір і підпишуть контракти після курсу підготовки.


                         



Коментарі