Економіка України
Подобається

Пролітаючи над джунглями, вони побачили ЦЕ. Повірити не можу, що таке можливо!

28/09/2016
Пролітаючи над джунглями, вони побачили ЦЕ. Повірити не можу, що таке можливо!

Дельту Амазонки недарма називають легенями планети. Адже густі ліси, які ростуть на берегах цієї могутньої ріки, виробляють величезну кількість кисню. Проте останнім часом все стало змінюватися з катастрофічною швидкістю… – повідомляє Корупція.Маркет


Уряду Бразилії, Колумбії і Перу абсолютно не обмежують вирубку незайманих лісів Амазонки. Державі це вигідно, адже це швидкі та легкі гроші. Нічого не треба садити і вирощувати. Просто дай робочим бензопили, вантаж зрубані дерева і продавай деревину.

Протести захисників природи не роблять ніякого ефекту.  На їхню думку втрата декількох десятків квадратних кілометрів лісів не може серйозно нашкодити екології. Але нещодавно у амазонських джунглів з'явився новий захисник.

Хосе Карлос Моралес розбурхав громадськість сенсаційним відеороликом. Він багато років займався вивченням цивілізації індіанців — корінних жителів Американського континенту. За його заявами, в нетрях джунглів амазонки досі живуть дикі племена, які втекли подалі від сучасної цивілізації!

Невеликий фільм про дикі племена  Амазонки, знятий за підтримки репортерів BBC, став справжньою сенсацією! Про невідоме плем'я заговорили учені всього світу. Завдяки цьому програма по вирубці лісів була згорнута. Тепер фахівці спільно міркують над тим, як краще вивчити життя племені, щоб не втручатися в розмірене життя індіанців.

Та вже, просто неймовірно, що в XXI столітті все ще існують загублені світи! Якщо тебе вразила ця неймовірна новина, неодмінно поділіться нею зі своїми друзями.
 


                         



Коментарі