Махінації
Подобається

Якщо ти побачиш на своїх дверях ЦІ знаки, негайно стирай їх і дзвони в поліцію!

26/09/2016
Якщо ти побачиш на своїх дверях ЦІ знаки, негайно стирай їх і дзвони в поліцію!

Намагаючись обдурити правоохоронців і  суспільство, злочинці з кожним роком удосконалюються і придумують все нові хитрощі. Так, поліція Чилі нещодавно оприлюднила систему умовних позначень, які інформатори злодійського світу малювали на дверях будинків мирних громадян. – повідомляє Корупція.Маркет

В залежності від того, чи легко пограбувати будинок, чим там можна поживитися і з якими труднощами доведеться зіткнутися, інформатори малювали один або кілька значків з 36 можливих варіантів!

1 (1)

Дивлячись на цю систему шифрування, просто дивуєшся, наскільки хитрі й винахідливі злочинці! Звичайно ж, незабаром злодії придумають нові кодові позначення, але ця інформація ні для кого не буде зайвою.

Якщо ти думаєш, що лише іноземні злочинці вдаються до подібних хитрощів, ти глибоко помиляєшся. Наші злодії теж не працюють навмання і йдуть на справу лише після попередньої розвідки.

4 (1)

Тому, якщо ти живеш в приватному секторі, не забувай періодично оглядати вхідні двері і паркан навколо ділянки на наявність незрозумілих малюнків, букв або навіть звичайних галочок маркером. Такі позначення, швидше за все, говорять про те, що твоє житло потрапило в поле зору зловмисників.

Якщо ти живеш в багатоповерховому будинку, уважно придивись до поштових скриньок. Люди часто мітять потрібні квартири, малюючи на ящиках позначки маркером або наклеюючи стікери.

Не забудь поділитися цією інформацією зі своїми друзями, адже знання можуть вберегти їх майно, а можливо навіть здоров'я або життя!
 


                         



Коментарі