Технології
Подобається

В ОАЕ 9-річна дівчинка виграла в лотерею спорткар Infiniti

03/08/2016
В ОАЕ 9-річна дівчинка виграла в лотерею спорткар Infiniti

9-річна жителька Дубая Салама Алі Мохаммад виграла автомобіль Infiniti Q50 завдяки участі в щотижневому розіграші лотереї Dubai Summer Surprises (DSS).

Салама стала одним з двох переможців щотижневого відбору DSS. Акція, організована департаментами туризму й торгівлі емірату спільно з низкою торгових центрів, дає покупцям шанс отримати 200 дирхамів ($55) та інші подарунки, серед яких – 12 автомобілів Infiniti Q50.

Власницею одного з цих розкішних авто тепер є Салама. На відміну від більшості своїх ровесниць, дівчинка вирішила присвятити літо не безтурботному відпочинку, а навчанню мистецтву фотографії. Це хобі й привело її до одного з магазинів – учасників акції, де Салама з мамою вибрали фотоапарат.

"Я дуже рада, що виграла автомобіль. Звісно, водитиму машину не я, а моя мама. Вона обіцяла повести мене в "Кідзанію" (велике дитяче місто-парк у Дубаї – прим. ред.), і тепер я попрошу, щоб ми поїхали туди на нашому новому авто", – сказала Салама.

Відзначимо, що Infiniti Q50 є спортивним седаном преміум-класу, створеним спільними зусиллями компанії Renault-Nissan і концерну Daimler у 2013 році. Infiniti Q50 став флагманом нового модельного ряду, прийшовши на зміну Infiniti G.


                         



Коментарі