Економіка України
Подобається

Продаж квартир у Криму: хто і за скільки купує нерухомість на півострові

02/08/2016
Продаж квартир у Криму: хто і за скільки купує нерухомість на півострові

Ціни на продаж квартир у Криму в рублях з початку року значно зросли через різницю курсів.

При цьому середні ціни на продаж квартир в доларах США майже не змінилися, розповів директор АН «Херсонес»  Артем Мільник.

Основними покупцями квартир у населених пунктах Кримського півострова є громадяни Росії. Найбільшим попитом користуються квартири у Сімферополі, Севастополі та Ялті.

Покупці цікавляться квартирами як в новобудовах, так і на вторинному ринку. Найчастіше клієнти віддають перевагу житлу економ-класу у будинках в спальних районах з розвиненою інфраструктурою або біля моря.

Більшість покупців квартир у новобудовах Крима інвестують кошти на завершальному етапі зведення житла — виняток становлять тільки об'єкти забудовників, які мають гарну репутацію. Придбати однокімнатну квартиру площею 50 кв. м на первинному ринку Сімферополя можна від $50000.

Дізнатися більше про новобудови в Криму можна на форумі  Domik.ua.

Як стверджують ріелтори, ціни на однокімнатні квартири эконом-классу  в Севастополі стартують від $46000, на двокімнатні – від $61000, на трикімнатні – від $77000. Для порівняння, в Одесі однокімнатну квартиру можна купити за ціною від $25000 .


Однокімнатна квартира в сегменті «бізнес»  в Севастополі буде коштувати не менше $70000, двокімнатна – $90000.
 


                         



Коментарі