Економіка України
Подобається

НУ «Львівська політехніка» допоможе Дрогобичу розвивати інноваційне підприємництво

29/07/2016
НУ «Львівська політехніка» допоможе Дрогобичу розвивати інноваційне підприємництво

У Дрогобичі в Ратуші відбулася зустріч Дрогобицького міського голови Тараса Кучми, першого заступника міського голови Ігоря Германа з науковцями НУ «Львівська політехніка»: кандидатом технічних наук професором, доктором економічних наук Миколою Одрехівським, кандидатом технічних наук Михайлом Яворським та директором агломерації «Дрогобичина» Іваном Головкевичем.

На їх думку, нині максимальний ефект можна отримати від розвитку малого та середнього бізнесу, оскільки організаційний процес потребує мінімальних зусиль та часу. Звісно, що правильний підхід в організації малого і середнього бізнесу залежить від багатьох факторів, одним з яких є створення сприятливих умов органами місцевого самоврядування.

Міський голова Тарас Кучма зауважив, що він особисто зацікавлений у співпраці та розвитку бізнесу у Дрогобичі, оскільки окрім пожвавлення економічного клімату, місто отримає додаткові робочі місця та надходження до бюджету.

Одним з напрямків розвитку бізнесу, зазначалось на зустрічі, є розвиток інноваційного підприємництва.

За підсумками перемовин, укладено угоду про співпрацю, яку підписали міський голова Тарас Кучма та ректор університету, доктор технічних наук, професор Юрій Бобало.

Предметом цієї угоди є спільна діяльність з метою забезпечення гармонійного інноваційного розвитку м. Дрогобича на основі впровадження науково-технічних розробок Львівської політехніки та досягнень вітчизняної й світової науки у всі сфери життєдіяльності територіальної громади, ефективного використання потенціалу міста в інтересах його мешканців, мешканців регіону та держави загалом, – повідомив власкор IA ZIK з посиланням на прес-службу міськвиконкому. 


                         



Коментарі