Економіка України
Подобається

У НФ виступають за спрощення отримання субсидій для пенсіонерів з мінімалкою

13/07/2016
У НФ виступають за спрощення отримання субсидій для пенсіонерів з мінімалкою

У НФ виступають за спрощення отримання субсидій для пенсіонерів з мінімальною пенсією. Про це в кулуарах ВР заявила народний депутат від "Народного фронту" Людмила Денисова, повідомляє Корупція.Маркет

"Ще попередній уряд і минулий міністр соціальної політики зазначав, що і так все добре, і так призначаються субсидії майже автоматично і нікому звертатися не потрібно. У нас була інша інформація. Тому ми на сьогоднішній день налаштовані на те, щоб все ж долати вето президента, щоб в таких умовах, в яких зараз живе людина, у якої мінімальна пенсія, їй призначали без будь-яких звернень в органи соцзахисту цю субсидію", – заявила вона.

Нагадаємо, Рада сьогодні розгляне пропозицію президента України Петра Порошенка відхилити закон про субсидії пенсіонерам та інвалідам.

10 червня Порошенко підписав закон "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2016 рік", яким направляється понад 5 млрд грн на субсидії для малозабезпечених громадян.

Раніше віце-прем'єр Павло Розенко заявляв, що в цілому до 8 млн українських сімей будуть претендувати на субсидії в наступному опалювальному сезоні. Він закликав подавати заявки на субсидії зараз, а не з початком опалювального сезону.


                         



Коментарі