Економіка України
Подобається

Українці перерахували на армію 5 мільярдів гривень

11/07/2016
Українці перерахували на армію 5 мільярдів гривень

З початку 2016 року українці перерахували 5,2 млрд грн у якості військового збору. Про це повідомили заступник директора департаменту, голова профільного управління Державної фіскальної служби Тетяна Федченко, передає прес-служба відомства.

 

За словами чиновниці, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року обсяг надходжень збільшився на 20%. У перше півріччя 2015 році українці в якості військового збору перерахували 4,1 млрд грн, а за весь минулий рік — 9,2 млрд грн.

«Враховуючи ситуацію на сході нашої країни, платники сумлінно платять військовий збір. До того ж і ставка 1,5% не надто висока. На підвищення рівня надходжень також вплинули заходи щодо детінізації економіки, зокрема, виявлення працівників, котрі отримують зарплату «в конвертах», а також підвищення рівня мінімальної зарплати», — зазначила Федченко.

Нагадаємо, цієї ночі біля Троїцького Донецької області сили АТО відбили атаку диверсійної групи бойовиків. Один з терористів убитий, ще двоє затримані.

Порошенко прибрав зірки з погонів українських військових. Нові предмети уніформи та нові погони будуть представлені у День незалежності.


                         



Коментарі