Економіка України
Подобається

Президент заявив про старт переговорів про візову лібералізацію з Канадою

11/07/2016
Президент заявив про старт переговорів про візову лібералізацію з Канадою

Канада погодилася негайно розпочати консультації.

Україна невідкладно розпочинає консультації з Канадою стосовно лібералізації візового режиму, який зараз існує між двома державами. Про це під час спільного брифінгу з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо заявив президент України Петро Порошенко, передає Корупція.Маркет

«Ми домовилися про те, що негайно почнемо консультації про лібералізацію візового режиму Я вдячний канадській стороні за те, що вони цей проект починають», – сказав Порошенко.

Нагадаємо, 20 квітня 2016 року Єврокомісія рекомендувала Європарламенту і Раді Європейського союзу скасувати візи для громадян України. У Європарламенті пообіцяли прискорити розгляд питання про запровадження безвізового режиму з  Україною. Президент Європарламенту Мартін Шульц запевнив, що докладає всіх зусиль для якнайшвидшого скасування віз для українців. Водночас, за словами Петра Порошенка, не виключено, що запровадження безвізового режиму можуть перенеси з літа на вересень, проте президент упевнений, що до кінця 2016 року українці його отримають.


                         



Коментарі