Без категорії
Подобається

З початку року Укргазбанк перерахував понад 340 тис. грн на лікування українських військових

07/07/2016
З початку року Укргазбанк перерахував понад 340 тис. грн на лікування українських військових

Ці кошти спрямовуються на надання кваліфікованої медичної допомоги військовим, пораненим в зоні ведення бойових дій, і для їх максимального забезпечення лікарськими засобами та медикаментами.

У червні 2016 року державний Укргазбанк перерахував 44 781,11 грн на допомогу в лікуванні українських військових завдяки благодійному депозиту банку "Справа честі".

За умовами депозиту "Справа честі", 1% річних від суми кожного внеску Укргазбанк щомісяця направляє на рахунок Головного військово-медичного клінічного ордена Червоної Зірки центру "Головний військовий клінічний госпіталь" в якості благодійної допомоги. Ці кошти спрямовуються на надання кваліфікованої медичної допомоги військовим, пораненим в зоні ведення бойових дій, і для їх максимального забезпечення лікарськими засобами та медикаментами.

Таким чином, з початку року банк передав уже 342 159,44 грн Головному військовому клінічному госпіталю.

Відсоткова ставка за депозитом "Справа честі" складе до 18% річних, залежно від терміну його розміщення і умов виплати відсотків. Депозит можуть розміщувати фізичні особи в національній валюті України. Відзначимо, що 1% списується ні з клієнта, а є благодійним внеском банку. Вкладник гарантовано отримає суму депозиту і оголошену прибуток по ньому.


                         



Коментарі