Економіка України
Подобається

Буде перевірено нові тарифи на газ

06/07/2016
Буде перевірено нові тарифи на газ

Кабмін та Верховна Рада створять робочу групу для аналізу ціноутворення на газ в Україні – згоди з цього приводу досягли під час зустрічі у вівторок.

"Домовилися про те, що створюємо робочу групу на один тиждень. Введемо туди по одному представнику від кожної групи і фракцій українського парламенту, які були би фахові, для того, щоби дуже швидко розібратися в утворенні цін, де купляє Україна газ, що ми видобуваємо", – розповів за її підсумками прем'єр Володимир Гройсман.

При цьому, за його словами, встановлена в Україні ціна на газ є ринковою, а в закликах знизити ціну є політична складова.

Треба боротися не за зниження тарифів, які вбивають взагалі все господарство, а за підвищення доходів людей", – вважає голова уряду.

 

Від 1 липня тарифи на теплову енергію в Україні зросли майже удвічі. Це впливає на вартість двох комунальних послуг – постачання гарячої води і опалення.

Нагадаємо, лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що зустріч лідерів фракцій з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом пройшла безрезультатно.


                         



Коментарі