Економіка України
Подобається

Скільки коштуватимуть квартири подобово в Одесі на початку сезону

18/06/2016
Скільки коштуватимуть квартири подобово в Одесі на початку сезону

В Одесі стартує високий сезон, більшає туристів, а отже і змінюється ситуація на ринку подобової оренди квартир. Власники якраз встановлюють нові тарифи на червень-липень, тож плануючи відпочинок біля моря на цей період, будьте готові до зростання цін на житло, передає Корупція. Маркет.

Особливості відпочинку в Одесі на початку сезону 

Відпочинок в Одесі у кінці травня чи червні буде зручним в ціновому плані, адже вартість подобової оренди квартир ще не піднялась до позначки піку високого сезону – липня-серпня. Господарі ще міркують над тарифами на останні місяці літа, адже багато в чому ціни залежатимуть від попиту. Однак з початком сезону квартири подобово в Одесі подорожчали на 50-100 гривень при оренді в будні, а вартість житла класу люкс зросла в середньому на 300-400 гривень. 

Ще одна причина поїхати на відпочинок саме зараз – відсутність такого ажіотажу навколо подобового житла, який почнеться в середині сезону. Плануючи поїздку на травень-червень, Ви без труднощів забронюєте квартиру, яка сподобалася, і навіть зможете поторгуватися з власниками. 

 

У скільки обійдеться оренда 

Ціни на квартири подобово в Одесі на початку високого сезону безумовно залежатимуть від розташування житла. Традиційно найдорожчі райони – центр і Аркадія. Хоча на вартість вплинуть також вигоди у квартирі. 

Однокімнатна квартира в Одесі з непоганим ремонтом, наявністю необхідної техніки та всіх побутових зручностей коштуватиме від 400 гривень на добу. Двокімнатна з такими ж умовами і гарним розташуванням в центрі обійдеться як мінімум в 700-800 гривень на добу. А підшуковуючи трикімнатну, готуйтеся до ціни 1000 гривень на добу. При цьому за житло в Аркадії з виглядом на море і євроремонтом доведеться заплатити й усі 2000 гривень.

Як отримати знижку? 

Найпростіший спосіб зекономити на проживанні на початку сезону – зняти квартиру подобово в Одесі на буднях. Якщо Вас влаштовує варіант почати свій відпочинок з понеділка-вівторка, то Ви напевне зможете домовитися про найнижчі ціни. А якщо оренда затягнеться більше, ніж на 5 днів, цілком можливо, що отримаєте ще й додаткову знижку. 

Якщо Ви вже відпочивали в Одесі і винаймали квартиру подобово, зверніться до власника цього житла. Багато господарів надають знижки старим клієнтам і завжди гостинно приймають тих, хто показав себе порядним орендарем. Оренда квартири великою компанією в розрахунку на особу теж обійдеться дешевше, ніж винайм житла для пари. Тому відпочинок з друзями або рідними буде не лише приємним, але й економним. 

На початку високого сезону Одеса зустрічатиме туристів не тільки новими тарифами, а й традиційно свіжим для цієї пори морем і теплою гостинною атмосферою. Тож бронюйте квартиру подобово і вирушайте на довгоочікуваний відпочинок в це місто!


                         



Коментарі