Дизайн
Подобається

13 речей, які ви повинні викинути прямо зараз

23/04/2016
13 речей, які ви повинні викинути прямо зараз

Час інколи летить так швидко, що важко повірити в те, що цим «новим» джинсам вже два роки! Нас оточує безліч речей, від яких давно пора позбутися, але ми так до них звикли, що просто не звертаємо на це уваги. Передає Корупція.Маркет

Але якщо ти хочеш позбутися непотрібного мотлоху або відчуваєш, що твоя квартира потребує оновлення, ось тобі список з 13 речей, які ти можеш викинути прямо зараз.

 

result

 

1. Стара косметика

Термін придатності туші для вій, наприклад, зазвичай становить від двох до трьох місяців, так що зберігати її «про всяк випадок» марно.

2. Старі мочалки

Мочалка для тіла насправді може бути однією з найбрудніших речей в твоєму домі, тому що в ній обожнюють розмножуватися бактерії. Міняй її кожні три-чотири тижні.

3. Старий сонцезахисний крем

Після закінчення терміну придатності крем як мінімум неефективний, а його термін придатності не перевищує трьох років.

4. Старі ліки

Якщо не використовувати таблетки до закінчення їх терміну придатності, вони можуть стати небезпечними для організму, особливо антибіотики.

5. Старі журнали

Оглянь поглядом журнальний столик і викинь вже прочитані журнали або ті, до яких ти так і не дісталася.

6. Старий посуд

Пластиковий посуд для мікрохвильовок і харчові контейнери можуть містити полікарбонати, що шкідливі для нашого здоров'я. Купи нові, які не містять бісфенол.

7. Старе взуття

Звичайно, термін носіння взуття для всіх індивідуальний, але якщо ти відчуваєш, що звичні туфлі стали сидіти на нозі по-іншому, розлучися з ними без жалю.

8. Старі зубні щітки

Лікарі рекомендують міняти зубну щітку кожні три місяці через зношування щетини. Якщо у твоєї щітки волоски щетини стали стирчати в різні боки, пора купувати нову.

9. Одяг, який ти не одягала

Якщо ти жодного разу не наділа повсякденну річ за шість місяців, пора від неї позбавлятися. Інакше тобі загрожує серйозне захаращення гардероба!

10. Залишки їжі

Будь вкрай обережна з недоїденими продуктами в холодильнику. Зберігати багато з них у відкритому вигляді може бути надзвичайно небезпечно для здоров'я.

11. Старі контактні лінзи

Навіть контактні лінзи тривалого носіння потрібно міняти максимум кожні три місяці, навіть якщо вони виглядають чистими і лежать в дезинфікуючому розчині.

12. Застарілі спеції

На жаль, ароматні спеції в шафі зовсім не вічні. Трави зберігаються від одного року до трьох років, а насіння – не більше чотирьох років.

13. Фільтри очищувачів повітря

Фільтр в очищувачі потрібно міняти як мінімум раз на рік, після цього він стає не потрібен.


                         



Коментарі