Дизайн
Подобається

Покладіться на інтуїцію і виберіть картинку. Готово? Тепер дізнайтеся результат!

17/04/2016
Покладіться на інтуїцію і виберіть картинку. Готово? Тепер дізнайтеся результат!

Кажуть, що в різні життєві періоди ми схильні вибирати різні кольори в якості бажаних. На те є кілька причин. По-перше, наша інтуїція – досить сильна річ, і часом вона може вказувати на факти, які розуму здаються непереконливими. По-друге, вибираючи той чи інший колір, ми намагаємося заповнити недолік певних якостей або стану. Цей тест – простий, але він чітко і відверто вкаже вам на те, як ви відчуваєте себе на даному життєвому етапі і допоможе знайти рішення для найкращого шляху її подолання. Передає Корупція.Маркет

 

gfdd

 

1. Чорна

Багато людей вважають, що чорний колір неодмінно означає зло або негатив. Але чорні свічки часто закликають до нас силу людей, які пішли з цього світу, а ніяк не їхній негатив і погані сторони. Тому їх нерідко запалюють в складні життєві періоди, один з яких ви, ймовірно, зараз переживаєте.

2. Фіолетова

Фіолетовий відтінок допомагає підняти рівень енергії і внутрішніх вібрацій. Це корисно пам'ятати людям, які не впевнені в собі або відчувають себе виснаженими зовнішнім світом. Фіолетова свічка допоможе вам принаймні зменшити це відчуття і підніме здорову самооцінку.

3. Біла

Біла свічка – символ чистоти душі, духу. Вона прояснює думки і дає чітке уявлення про життєві цілі. Якщо ви вибрали саме її, можливо, вам не вистачає ясності орієнтирів. Білу свічку можна запалити, коли ви зайняті самокопанням – це зробить його більш прозорим і продуктивним!

4. Блакитна

Блакитний – це колір, який символізує наші фізичні здібності. Він підвищує рівень позитивних вібрацій в просторі і допомагає привести в порядок настрій. Якщо ви відчуваєте себе морально виснаженим, то блакитні свічки допоможуть створити цілющу атмосферу.

5. Зелена

В індійській медицині зеленому кольору відповідає серцева чакра. І саме до цього кольору варто вдатися, якщо ви відчуваєте себе відірваним від світу, природи і живете немов би окремо від цілої планети.

6. Жовта

Жовтий колір, як правило, асоціюється з комунікабельністю, ясністю розуму і мисленням. Свій найсильніший вплив цей відтінок надає саме на мозкові центри. На нього треба дивитися, коли вам належить вивчати будь-якої матеріал або коли ви займаєтеся самоосвітою.

7. Червона

Пам'ятайте лева з книги "Чарівник Смарагдового міста", якому не вистачало сміливості? Напій, який йому дав чарівник, був саме червоного кольору. Крім негативних конотацій (лють, небезпеку, зло), червоний буває і позитивним. Адже вогонь може як спалити дотла, так і зігріти!


                         



Коментарі