Дизайн
Подобається

Божевільні судові позови, які на перший погляд здаються вигадкою

14/04/2016
Божевільні судові позови, які на перший погляд здаються вигадкою

Хто говорив, що робота у суддів занадто нудна і різноманітна? Бувають випадки, коли їм доводиться стикатися з позовними заявами, яким за сюжетом позаздрять найкращі сценаристи Голлівуду.

a

Пропонуємо вашій увазі таку незвичайно-цікаву добірку.

1. Справа про секс під час ДТП

Молода пара займалися сексом в автомобілі, після чого вони були змушені одружитися, оскільки дівчина завагітніла. Унікальність справи в тому, що в вагітності дівчина звинувачує не свого нинішнього чоловіка, а водія машини, яка врізалася в них під час найвідповідальнішого моменту. Від несподіванки хлопець не зміг «стриматися» і запліднив свою дівчину.

2. Справа про користь пива

b

Середньостатистичний американець з Кентуккі подав до суду на місцеву пивоварну компанію, звинувачуючи їх в неправдивій реклами. Реклама пива обіцяла зробити його щасливою і успішною людиною, але, скільки він не пив пива, удачі не було.

Його заяву суд обіцяв прийняв до  розгляду.

3. Як заробити на власну дитину

Мешканка Техасу Кетлін Робертсон перебуваючи в меблевому магазині зламала ногу спіткнувшись об власну дитину. До суду вона природно подала на власника магазину, і як не дивно, горе-матуся виграла цю справу. Меблевий магазин виплатив їй 80 000 $.

4. Справа про примару

c

У штаті Мічиган (США) розглядалася справа про колишнього чоловіка. Дружина каже, що вона боїться свого чоловіка і хоче отримати від нього компенсацію в $ 1 млн. доларів. Казус ж полягає в тому, що чоловік помер 15 років тому.

5. Справа про близнюків

Чорношкірий американець подав до суду на Майкла Джордана за моральні страждання, які той відчуває через те, що він дуже схожий на зірку баскетболу.

6. Справа про баланс сил у Всесвіті

d

Не так давно NASA отримала на свою адресу позов від російського астролога Марини Бай. Росіянка вимагала компенсацію в 200 000 000 $ за те, що агентство порушило природний баланс сил у Всесвіті. Вона стверджувала, що NASA своїм запуском космічного зонда Deep Impact буквально вчинила терористичний акт. Справа в тому, що апарат повинен був зіткнутися з кометою і після вибуху взяти проби речовини.

Один з московських судів вирішив, що справа входить в юрисдикцію Росії, були навіть проведені слухання з даної справи. Але в підсумку позов був відхилений.

7. Справа про розлучення

Американський хірург Річард Батіста при розлученні зажадав у колишньої дружини нирку. Справа в тому, що кілька років тому він пожертвував їй свій орган, тим самим врятував її життя. У разі неповернення нирки, він зажадав компенсацію в 1,5 мільйона доларів.

8. Подав до суду на бога

Сенатор штату Небраска подав позов проти Бога за численні руйнування, смерть мільйонів людей і інші злочини, які сталися з відома вищого істоти.

Місцевий окружний суддя відмовив у розгляді справи, так як за правилами, відповідач повинен бути повідомлений позивачем про його позов, що важко з юридичної точки зору.

Загалом, справу так і не порушили.

9. Справа про невдалий суїцид

Молодий хлопець спробував покінчити життя самогубством, стрибнувши під колеса поїзда метро в Нью-Йорку. Спроба не вдалася, людину врятували, і після цього він подав до суду на місто Нью-Йорк за те, що отримав травми від удару об поїзд. Сума позову – 650 000 $.

10. Справа про насолоду

e

31-річна бразилійка подала в суд на свого коханця. Приводом для позову став той факт, що чоловік не забезпечує її оргазмом. У заяві жінка вказала, що її 38-річний бойфренд закінчує свій статевий акт ще до того, як вона досягне висот насолоди.

На превеликий жаль темпераментної жінки, суд відмовився розглядати її заяву.

В Америці багато подібних позовів не тільки розглядаються судом, а й часто виграються.


                         



Коментарі