Дизайн
Подобається

7 причин ніколи не зустрічатися з українками

14/04/2016
7 причин ніколи не зустрічатися з українками

Ось 7 причин, чому наші жінки – унікальні!

a
1. Українські жінки самовіддано прагнуть виглядати красиво. 

Це просто лякає. Для більшості з них життя схоже на подіум, тому вони повинні неперевершено виглядати навіть на прогулянці з собакою.

Моя подруга Саша ходить на високих підборах кожен день. Вона не турбується з приводу відсутності комфорту, тому що прекрасно виглядає. Крім того, за п'ять років навчання вона ніколи не з'являлася в університеті в тому ж вбранні двічі.

Коли я запитала її, навіщо так піклуватися про свою зовнішність, вона з подивом відповіла:

«Чому я не повинна виглядати красиво? Краса – це сила і повагу. Як люди помітять твій багатий внутрішній світ, якщо не привернути до себе увагу? »
Найгірше, що якщо ви йдете кудись з такою дівчиною, ви теж повинні красиво одягнутися і докласти багато зусиль, щоб добре виглядати. Інакше всі будуть дивитися на вас і дивуватися, як така красива леді може йти з таким виродком?

2. Відданість – це не круто. Це буденно.

Дівчина з України, буде найвідданішим другом, вашим найкращим порадником, критиком і навіть доктором, якщо ви захворієте. Наші дами дбайливі й ніжні. Вони будуть надійним плечем, що б не трапилося, і готові вирішувати будь-яку проблему разом.

Наша жінка щиро вірить, що її партнер – найкращий чоловік на планеті, що він найталановитіший, найсильніший, найрозумніший. Вона вважає себе королевою, тому може вибрати тільки короля. Вона відноситься до свого чоловіка як до короля – з повагою, турботою, любов'ю і підтримкою.

Якщо ви думаєте, що відданість це непотрібно і нудно – не зустрічайтеся з українками.

3. У вас буде «пост-радянська» теща і тесть.

Це дуже небезпечно. Відвідування будинку вашої подруги буде супроводжуватися застіллям: супи, м'ясо, супи з м'ясом, салати, що складаються на 50% з майонезу, картопля, млинці з фаршем і ще картопля, а потім торт на десерт. А оскільки нам не ввічливо вставати з-за столу посередині свята, тому вам доведеться з'їсти всю цю їжу.

Ви очікуєте допомоги від коханої, але коли справа доходить до гостинності, всі українці стають нерозумними і перегодовують своїх гостей, поки їм не буде важко рухатися. Вона, ймовірно, запропонує вам ще один шматок пирога. А ви готові до збільшення ваги?

Важливий момент! Її тато, швидше за все, якимось чином протестує вас. Ви повинні довести, що сім'я може довіряти вам свою дорогоцінну дитину. Тести у всіх сім'ях різні.

Наприклад, мій друг Жак мав випити цілу пляшку горілки з моїм батьком. В іншому випадку, його вважатимуть надто слабким, щоб захистити мене в небезпеці.

На щастя для всіх нас, Жак пройшов тест успішно, і ми відсвяткували це великою кількістю шоколаду.

4. Вони дуже незалежні.

Для українок часто важливіше побудувати кар'єру і отримати другу вищу освіту, ніж знайти чоловіка, який буде цінувати її індивідуальність і свободу.

Українська жінка буде дуже незалежною у відносинах, і дуже впертою. Але, з іншого боку, від неї можна очікувати відвагу в небезпеці, і силу, яка допоможе вам обом подолати найважчі часи.

5. У неї високі очікування.

Наші жінки дуже вимогливі. Вони не хочуть просто хлопця, який буде їх шалено любити. Вони хочуть, щоб їх шалено любив кращий чоловік на Землі.

Для них дуже важливі хороші манери: ви повинні відкривати двері, допомагати надіти пальто, приносити на побачення квіти. Якщо ви не джентльмен, не варто навіть намагатися.

Але не забувайте бути хоробрим лицарем і для інших! Поступитися місцем у транспорті літнім людям і врятувати кошеня від бродячих собак.
Одного разу я бачила чоловіка, який стрибнув у стічні води, щоб врятувати крихітних каченят, які впали в люк. В очах своєї дівчини він був справжнім героєм.

6. Проблема руйнування льоду.

Будь-яка українка може створити враження Снігової королеви, навіть якщо вона любить вас (особливо, якщо вона дійсно любить вас!).

«Коли ми почали зустрічатися, між нами була стіна льоду, як ніби вона не хотіла зближуватися і відкриватися мені. Повільно, крок за кроком, я виявив, що під цим льодом ховається найлюблячіша і турботлива людина в світі ».

7. Кухня.

Для багатьох наших жінок приготування їжі – це спосіб показати свою любов, так що будьте готові до харчових експериментів. Спочатку кухня може здатися абсолютно нормальною, і навіть трохи нудною.

Але незабаром у вас почне виникати все більше і більше питань.
Що за дивний фіолетовий салат? Буряк з оселедцем? Млинці з ікрою? Чому вона кладе капусту в пироги (і всюди)? Скільки варіацій солінь на Землі? 
Ви будете ненавидіти більшість страв, але щось обов'язково стане вашою улюбленою їжею. Наприклад, мій хлопець любить «український» салат, тому що в ньому немає капусти.


                         



Коментарі