Махінації
Подобається

На оренді телефонів заробляють 10 тисяч гривень

03/04/2016
На оренді телефонів заробляють 10 тисяч гривень

На оренді мобільних телефонів можна заробити від 5 до 10 тис. грн. Про це розповів харків'янин Олександр. Рік тому він почав здавати побутову техніку, меблі і посуд в оренду. Чоловік скуповував крадені речі, які привозили з окупованого Луганська й Донецька.

"Найчастіше в оренду беруть мобільні айфони. Маю більше 20 моделей. Бізнесмени, чи їх дівчата, які йдуть на важливу зустріч просять крутий телефон, щоб підкреслити свій статус. Оренда найстарішого 4 айфону обійдеться у 300 гривень на день. Остання модель 6 айфону обійдеться у 500 гривень щодня"

 

sdfsg

 

В асортименті також дивани, мікрохвильовки, тарілки, стільці.

"Дивани і меблі беруть на зйомні квартири. Вони ненові, часто застарілі. Але, в Харкові чимало переселенців, які не планують тут залишатися, тому нічого свого не купують, а оренда передбачає доставку до квартири. Диван в оренду обійдеться у 400 гривень на місяць."

Киянин Владислав Вітальєв здає в оренду меблі і побутову техніку вже 14 років. Раніше чоловік займався доставкою обідів."Оренда посуду і меблів – вузьконаправлений бізнес, який розрахований на ресторани та обслуговування фуршетів на природі. Займатися орендою меблів невигідно. Вигідно здавати посуд в оренду новим закладам, які лише відкриваються. Оренда тарілки обійдеться у гривню. За диван потрібно тзаплатити 400 гривень, – каже Владислав. – Дуже дорога хімчистка меблів. Клієнти часто розливають вино чи сік на обшивку дивану. Його почистити обійдеться в разову оренду"


                         



Коментарі