Дизайн
Подобається

1-квітневі розіграші: кращі ідеї для тих, хто любить жартувати (ФОТО)

30/03/2016
1-квітневі розіграші: кращі ідеї для тих, хто любить жартувати (ФОТО)

1 квітня – день гумору, день дурня, день сміху. Цей день кожен називає по-різному, але всіма він святкується однаково – суцільні жарти та розіграші, типу «Олено Петрівно, у вас ззаду коліна брудні!» чи «Сьогодні ж вихідний день! Чого ти прийшов?!» і таких прикладів повно! Але якщо добре підготуватися, то можна добряче відзначити цей день, підняти настрій і собі і оточуючим та закарбувати його у своїй пам’яті, як найвеселіший день цього року.
Тож, пропонуємо вам перелік найбільш вдалих жартів цього дня.


Фарбуємо мило безбарвним лаком. Коли підсохне, кладемо його на звичне місце. Нехай вранці хтось спробує вмитися – милитися воно не буде, як би його не терли.

FDSA

Розлийте лак на вощений папір. Коли засохне – акуратно очистіть отриману «пляму» від паперу. (Найкраще використовувати швидковисихаючий лак, прискорити підсихання можна феном). Потім цю лакову наліпку можна разом з пляшкою від лаку покласти куди завгодно: хоч на нову сорочку чоловіка, хоч на важливий документ дружини.

Те ж саме і з іншими рідинами…

2

Харчовий синій барвник на зубну щітку – класика.

3

Прикрасьте килимок.

4

Або коридор.

5

Стаканчики c водою. Спробуй оминути!

6

А хто сидів на моєму унітазі? Барабашка!

7

Поки жертва спить, намалюйте їй вуса. Або щось більш масштабне … Краще якщо «жертву» трохи підпоїти – для міцнішого сну… Здогадається вона про це тільки у ванній, коли подивиться на себе в дзеркало. Спробує все змити – а мило щось не милиться.

8

Треба пояснювати?..

9

Треш-освідчення в коханні.

10


                         



Коментарі