Технології
Подобається

Як переконати батьків перестати боятися смартфонів

21/03/2016
Як переконати батьків перестати боятися смартфонів

Пам'ятайте мем «не хочу, не буду»? Ось саме так більшість батьків реагує на пропозицію перейти зі звичайної «звонилки» на смартфон. Складний, незрозумілий, я натисну щось не те і все поламається – все це типові заперечення людей старшого покоління. Якщо ви давно хочете «перевести» свою маму на смартфон, але не знаходите аргументів чому вона повинна погодитися – просто покажіть їй цю статтю. У вас буде заготовлено десять переконливих причин перейти на смартфон.

a

1. Смартфон – це гарна якість передачі мови

 З ким не бувало: під час розмови половину не чути, доводиться перепитувати, зате сусіди по маршрутці чують абсолютно всю розмову і навіть підказують час від часу. Зі смартфонами, навіть бюджетними (наприклад, виробництва Microsoft) такого майже не трапляється, в більшості випадків вони відрізняються хорошою передачею мови.

2. У смартфоні є Скайп

Також, завдяки смартфону ми стали частіше спілкуватися в скайпі. Тепер для дзвінків з відео не потрібно йти до ноутбука, натискати (в маминому випадку) купу незрозумілих кнопочок: клацнув на віджет на екрані смартфону, і вуаля – дивись як онук робить пасочки. Суцільний win!

3. Смартфон – це ще більше спілкування

Пообіцяйте своїй мамі знайти її одногрупників, зв'язати з однокласниками – всім не нателефонувати, а ось повідомлення написати – раз плюнути. Мою маму соціальні мережі в смартфоні захопили настільки, що іноді вона пропускає серіали по телевізору, а це, скажу вам, справжня подія.

4. Смартфон – це хороша камера

Фотоапарати – це добре, але занадто клопітно для людей старшого покоління. Його потрібно спеціально носити з собою, включати, вимикати, ховати в чохол. Інша справа – камера в смартфоні.

5. Смартфон – це новий телевізор

І не потрібно скептично морщитися. «Мігого» з бібліотекою фільмів і серіалів і «Олл.ТВ» з відкладеним записом телепрограм – це хороша альтернатива телевізору. Особливо, якщо мама фоном на кухні слухає чергове кулінарне шоу. Там точно не до якості картинки – важливіше, щоб молоко не втекло.

6. Смартфон – це «вікно» в Ютьюб

Якщо ось зовсім не шанує ТВ, але мама без нього не може, гребіть в сторону Ютьюб. Тут головне маму на правильні канали підписати – заодно більше дізнаєтесь про її смаки.

7. Смартфон – це дуже багато музики

Якщо мама любить слухати музику або радіо, вона оцінить «Тюнін», «Гуглмьюзік» або «Еплмьюзік».

8. Смартфон – це найшвидший доступ до інтернету і ігор

Веб на відстані витягнутої руки – тут все залежить лише від ступеня маминої далекозорості. Теж і з іграми.


                         



Коментарі