Технології
Подобається

10 продуктів, які ми все життя відкривали неправильно (ФОТО)

18/03/2016
10 продуктів, які ми все життя відкривали неправильно (ФОТО)

Вік живи вік учись. Це висловлювання справедливо абсолютно до всіх сфер нашого життя. Можна прожити енну кількість років, але так і не навчитися відкривати, наприклад, порційні вершки. Передає Корупція.Маркет

У цьому пості 10 продуктів, які можна відкрити швидко і зручно, але ми про це не знали. Ну тепер знаємо.

 

1

 

Цукровий пакетик

Винайшов таку упаковку цукру Бенджамін Ейзенштадт. Суть проста: ламати пакетик навпіл, а не відривати куточок. Таким чином, весь цукор виявляється в чашці, а в руці у людини – один акуратний фантик.

 

2

 

Чіпси Pringles

Їсти їх набагато зручніше, якщо в банку покласти згорнутий аркуш паперу.

 

3

 

Прості чіпси

Знадобиться проколоти ножицями або іншим гострим предметом упаковку.

 

4

 

Варена картопля

Зробіть надріз навколо картоплі. Відваріть її і після промийте в холодній воді. Тепер шкірку дуже просто прибрати руками.

 

5 55

 

Tic tac

Достатньо перевернути баночку, і драже само впаде в спеціальний отвір в кришці. Так, ми теж не знали.

 

6

 

Порційні вершки

Потрібно потягнути «язичок» (на фото праворуч він внизу контейнера) і вести його поперек баночки. Вершки без проблем виливаються в чашку і змішуються з кавою.

 

7

 

Кава в McDonald's

З кавою така історія: не потрібно мучитися і повністю відривати кришку. На ній є спеціальна заглушка, що закриває в кришці отвір для пиття, – ось її і досить просто загнути до упору, і вона залишиться зафіксованої в поглибленні.

 

8

 

Наливаємо сік з пакету

Шийка у пакета соку зазвичай розташоване ближче до одного краю. Якщо сік наливати так, що він виявляється внизу, повітря при цьому не надходить в пакет, сік булькає і розбризкується. Правильно наливати так, як наливають бензин з каністри – тримати пакет соку так, щоб горлечко було вище. Тоді сік поллється рівно і без бризок.

 

9

 

Кокос

Уважно огляньте кокос і знайдіть 3 чорні точки, розташовані поруч. Проколіть одну з точок викруткою або гострим тонким ножем, вставте трубочку і пийте. Щоб розкрити кокос, потрібно подумки провести окружність, яка повинна розташовуватися трохи ближче до тих самих чорним очках від середини. Обстукаєте по уявної лінії весь плід, і він розколеться.

 

10

 

Консерви

Тримаємо і ведемо відкривачку у напрямку до себе і одночасно повертаємо банку. Отримаємо чіткий ідеальний зріз без викривлень.

 

11

 

Шампанське

І ніяких бризок.


                         



Коментарі