Технології
Подобається

Вчені знайшли спосіб врятувати будь-які відносини

16/03/2016
Вчені знайшли спосіб врятувати будь-які відносини

Розвивай в собі цю якість і ти завжди будеш щаслива в коханні. Передає Корупція.Маркет

У хлопців і дівчат абсолютно різна реакція на проблеми в стосунках – це довели вчені з Мічиганського університету, вивчивши поведінкові звички 722 пар, які перебувають у тривалих і серйозних відносинах.

 

gettyimages

 

Дослідники помітили, що жінки, як правило, схильні до хвилювання, тривоги, смутку і щирої розмови з партнером, щоб підтримати його у важкі моменти, у чоловіків же реакція інша. Їх осягає розчарування, вони не хочуть говорити про проблему і намагаються навіть не думати про неї.

Проте, це зовсім не означає, що при таких розбіжностях ваші з хлопцем проблеми нездоланні. Виявляється, пережити кризу допомагає одна-єдина якість – вдячність одне до одного.

В ході цього проекту було проведено опитування 468 сімейних пар, який показав, що навіть в найважчі часи (на кшталт втрати роботи одним або обома подружжям), подяка допомагає їм підтримувати теплі відносини і відчувати себе щасливими.

Максимальний «результат» досягається тоді, коли подяка взаємна, тобто виходить від обох партнерів. Це означає, що чарівне слово «дякую» потрібно говорити партнеру якомога частіше і всіляко демонструвати, що ти вдячна йому за все, що він робить і просто за те, що він є , тоді будь-які складнощі не зможуть зруйнувати ваш союз.

Професор психології з університету Джорджії, Тед Фетріс, говорить наступне: «Міцний шлюб від шлюбу, який йде до краху, відрізняє не те, як часто сваряться в ньому партнери, а то, як вони сваряться і ставляться один до одного кожен день. Тобто можна сприймати людину, як належне, а можна бачити в ньому подарунок долі і не забувати показувати це ».

Якщо і в твоєму особистому житті зараз чорна смуга, що не опускай руки: незважаючи на образу, спробуй показати хлопцеві, що він для тебе багато значить. Поклади йому підбадьорюючу записку в кишеню піджака, подякуй за те, що заїхав в супермаркет після роботи або навіть за те, що з'явився колись в твоєму житті – практикуючи ці маленькі жести, незабаром ти з подивом помітиш, що ви стали набагато ближчими один до одному.


                         



Коментарі