Технології
Подобається

7 способів підвищити продуктивність батареї вашого iPhone

13/03/2016
7 способів підвищити продуктивність батареї вашого iPhone

Дуже швидко розряджається телефон? Знайома проблема? Якщо ви хочете, отримати максимум від вашого iPhone і змусити працювати його продуктивніше і довше на одному заряді батареї, ми поділимося з вами декількома практичними порадами щодо вирішення даної проблеми.

a

Є цілий ряд речей, які можуть виснажити термін служби батареї. Якщо ви будете слідувати нашим порадам, ви зможете змусити свій iPhone працювати від батарей довше і отримувати максимум від його роботи.

Перше, що вам слід зробити, це перевірити, які програми або сервіси використовують більшу частину заряду батареї на вашому iPhone. Це можна зробити, перейшовши в розділ Налаштування> Акумулятор, відповідно до настройок в процентах від акумулятора ви побачите «Використання елементів живлення». Тут відображається перелік програм і функцій, які розряджають смартфон, і покаже відсоток навантаження від кожного конкретного додатка за останні 24 години, а також за останній тиждень.

Зменшити яскравість екрану

b
Це може здатися очевидним, але якщо ви використовуєте ваш iPhone на повній яскравості, то це може використовувати вашу батарею набагато більше, ніж якщо б ви запустили його на 50 відсотків яскравості. Зменшивши яскравість до 50% або навіть 25% відсотків можна зробити деякі суттєві покращення в житті батареї вашого пристрою.

Це можна зробити, перейшовши в Установки> Дисплей, а потім знижуємо яскравість до того, до зручного для вас відображенню. Якщо ви виявите, рівень яскравості, який працює для вас, то ви можете вимкнути період яскравості, оскільки це регулює яскравість телефонів, засновану на освітлення навколо вас.

Вимкнути оновлення фонових додатків, щоб допомогти поліпшити час автономної роботи iPhone

c

Однією з особливостей в останніх версіях прошивки від Apple, є постійне оновлення всіх фонових додатків. Якщо ви їх закриєте, це істотно підвищить час автономної роботи пристрою. Це можна зробити, перейшовши в Установки> Загальні> Оновлення додатків.

Є два варіанти, які ви можете використовувати тут, ви можете включити фонове оновлення для кожного окремого додатка, встановленого на вашому iPhone, або ви можете відключити цю функцію повністю, тому жодне з додатків оновлюватися у фоновому режимі не буде. Це допоможе вам збільшити термін служби акумулятора на вашому телефоні, щоб отримати максимальну віддачу від вашого iPhone.

Поліпшення терміну служби батареї iPhone шляхом включення і виключення повідомлень

d

Якщо ви працюєте з багатьма додатками на вашому iPhone і для вас важливо мати повідомлення для всіх з них, це може істотно використовувати батарею, постійні повідомлення від декількох додатків матиме негативний вплив на тривалість роботи вашого телефону від батареї. Тому вам необхідно залишити повідомлення тільки від важливих для вас додатків.

Ви можете вибрати кожне з встановлених додатків на вашому пристрої, чи хочете ви отримувати повідомлення від цього додатка. Це можна зробити, перейшовши в розділ Налаштування> Повідомлення, а потім вибрати програму, яку хочете змінити це відмінний спосіб енергозбереження на вашому iPhone, що дозволить збільшити термін служби батареї.

Змініть настройки електронної пошти від Push на Fetch

e

Якщо ваша електронна пошта встановлена ​​на Push і ви отримуєте багато листів щодня, то це може використовувати багато вашої батареї iPhone, в один із способів обійти це перехід від Push-електронної пошти для отримання електронної пошти, це дозволяє вибрати інтервал де ваш iPhone буде перевіряти наявність нових повідомлень електронної пошти.

Для того щоб змінити налаштування електронної пошти від Push до Fetch, вам потрібно перейти в розділ Налаштування> Пошта, Контакти, Календарі> Нові дані, ви можете вибрати Fetch і інтервал часу поновлення. Це дуже корисно, якщо ви отримуєте багато листів, навіть якщо ви встановите Fetch, не забудьте поставити інтервал 15 хвилин, через які пошта буде автоматично перевіряти наявність нових листів.

Підключення до Wi-Fi всюди, де це можливо, щоб поліпшити час автономної роботи iPhone

f

Одна з найбільших енергозатрат батареї вашого iPhone це не сам апарат, а низький або слабкий сигнал з вашим оператором мобільного зв'язку. Поганий сигнал є одним з найбільших ворогів акумуляторів на iPhone. Підключення до мережі Wi-Fi дозволяє вирішити цю проблему.

Поліпшення терміну служби батареї iPhone шляхом відключення автоматичного завантаження

g

Ще один спосіб збільшити термін служби батареї на вашому iPhone, це відключити автоматичне завантаження при використанні стільникового зв'язку. Це дозволить також заощадити дані на ваш щомісячному тарифному плані мобільних даних. Ви можете налаштувати його так, щоб завантаження відбувалася тільки в тому випадку, коли ви підключені до WiFi.

Це можна зробити, перейшовши в Установки> ITunes і App Store> Використання мобільних даних, ви можете також вибрати окремі елементи, включаючи додатки, музику, оновлення та книги.

Збережіть час автономної роботи за рахунок скорочення часу Автоматичне блокування

h

Коли ви закінчили використовувати ваш iPhone телефон автоматично відключити екран після закінчення заданого проміжку часу. Вибираючи більш низьке значення для автоматичного блокування, Ви можете поліпшити продуктивність батареї.

Це може бути змінено в меню налаштувань на вашому iPhone, перейшовши в Установки> Загальні> автоматичного блокування та вибирати, які налаштування часу підходять вам.


                         



Коментарі