Дизайн
Подобається

Він спорудив дивні двері посеред двору. Результат змусив заздрити всіх сусідів! (ФОТО)

22/01/2016
Він спорудив дивні двері посеред двору. Результат змусив заздрити всіх сусідів! (ФОТО)

 

Є багато причин, навіщо люди риють яму де-небудь на задньому дворі будинку або дачі. Це може бути основа для льоху, басейну або місце для фундаменту майбутньої альтанки. Але навіщо встановлювати двері прямо на землі посередині двору?

Нещодавно користувач Reddit під ніком rionled опублікував фотографії потайних дверей, яку він розмістив у себе у дворі. Спочатку ніхто не розумів, навіщо вона йому потрібна. Але результат виявився несподіваним – блискуча ідея!

Спочатку він вирішив зробити пісочницю для свого маленького племінника, але в процесі вирішив зробити дещо ще. Подібні товари продаються в магазинах, але він вирішив, що зможе все зробити сам. Чоловік взяв дерев'яні дошки і взявся за справу. Результат вразив всіх!

Спочатку він зробив рамку.

1

Він дуже ретельно розраховував всі необхідні розміри перед нарізкою дерев'яних планок. Матеріалів було мало – він не мав права на помилку.

2

Потім він поклав зверху настил, щоб переконатися, що все підходить за розмірами.

3 4

Додавши складні двері до пісочниці, він вирішив так захистити місце гри дитину від бродячих тварин, які переносять різні захворювання.

5

І ось робота майже зроблена. Остання перевірка – головне, щоб усі помістилися на нових складних лавках.

6

Після схвалення споруди задоволеним племінником, він покрив все фарбою і додав зручні ручки.

7

У підсумку вийшла приголомшлива пісочниця зі складним покриттям, яке перетворюється на лавки. Унікальний подарунок для племінника готовий – зручно і красиво!

8

Звичайно, він міг просто зробити дерев'яну рамку і насипати туди пісок – саме так створюється більшість пісочниць. Але цей дядько вирішив, що його племінник гідний більшого і доклав чимало зусиль для втілення своєї ідеї. Результатом задоволені всі!

9


                         



Коментарі