Дизайн
Подобається

10 трендів в жіночій моді, які дратують чоловіків (ФОТО)

16/01/2016
10 трендів в жіночій моді, які дратують чоловіків (ФОТО)

Багато дівчат в гонитві за модою забувають важливу деталь – чоловіки люблять очима, тому вони далеко не завжди поділяють захват дам з приводу деяких дивних, на їхню думку, тенденцій.

Жінкам, яким хочеться завжди залишатися привабливими, варто звернути увагу на ці 10 трендів, які відверто дратують чоловіків.

1. Уггі

61

Ця комфортна і мила взуття, яке до душі багатьом дівчатам, насправді дуже не подобається чоловікам. Звичайно, уггі м'які і зручні, але, на думку багатьох чоловіків, жахливо псують вигляд жіночих ніг.

2. Шаровари, афгані і їм подібні

62

Такі брюки також дуже зручні і кілька років тримаються в тренді, особливо в літній час. Багато дівчат із задоволенням їх носять, а ось чоловіки вважають їх украй асексуальному. На їхню думку, такі брюки псують вигляд жіночої фігури і викликають безглузді асоціації, тому на перше побачення їх точно не варто надягати.

3. Нарощені нігті

63

У нарощених нігтів багато переваг, але всі вони більше зрозумілі жінкам. А ось більшість чоловіків, якщо і звертають увагу на нігті, то воліють бачити натуральні, нехай навіть не дуже довгі. Багатьох чоловіків дратують нарощені нігті, особливо неприродною форми або із занадто наляпісто яскравим малюнком.

4. Яскрава помада

64

Багато візажисти сьогодні радять вибирати яскраві та насичені кольори помади для вечірніх заходів. За допомогою такої помади можна за пару хвилин надати вечірньому образу особливий шарм, а макіяжу – стильний вигляд. Проте мало хто з жінок замислюється, що чоловіки терпіти не можуть яскраві помади. Їх просто бісить, коли помада залишається на келиху, потрапляє на його обличчя або одяг.

5. анімалістичні принти

65

Такі принти варто використовувати дуже акуратно, краще в невеликих аксесуарах. Часто леопардова, тигрова розфарбування або принт в стилі зебри виглядають безглуздо і зухвало. Не дивно, що чоловікам не подобається такий одяг на їх супутницях.

6. Купальники в стилі ретро із завищеною талією

66

Не так давно в моду увійшли купальники в стилі ретро, ​​в яких плавки виконані із завищеною талією. Для багатьох дівчат вони здаються дуже милими і симпатичними, до того ж вдало приховують проблемні місця. А от чоловіки не поділяють такий оптимізм з приводу цих купальників – для більшості з них такі плавки нагадують за формою панталони для бабусь або взагалі схожі памперси.

7. Топи без бретелей

67

Відмінна одяг для літа – легкі просторі топи без бретелей. Так думають багато дівчат. А от чоловіки думають зовсім по-іншому, адже у багатьох дівчат груди виглядає не дуже виграшно в такому одязі, до того ж через просторого силуету втрачається настільки приємні чоловічому оці обриси жіночої фігури.

8. Взуття на платформі

68

Так само, як і уггі, взуття на платформі псує вигляд жіночої ніжки – саме так думають багато чоловіків, хоча рідко говорять про це своїм подругам. Чоловіки люблять дивитися на ноги в акуратних туфлях на підборах. Звичайно, таке взуття не дуже зручна, але тільки жінкам вирішувати, що вибрати: комфорт або можливість подобатися чоловікам.

9. Камуфляж

69

Принти у вигляді камуфляжу подобаються багатьом дівчатам, а ось чоловіки воліють бачити на своїх обраницях більш жіночні кольори і малюнки. Якщо хочете бути в тренді, краще вибирайте одяг відтінку хакі, але без елементів камуфляжу.

10. Футболки з кумедними принтами

70

Футболки зі смішними мультяшними картинками і безглуздими написами, піжамки з рожевими ведмедиками, забавні кольорові шапки з помпонами – можливо, для молодих хлопців ці речі здадуться милими на улюбленій 18-річної дівчині. А от чоловіки постарше вважатимуть подібний одяг дурнуватою, особливо якщо її надягає жінка, яка вже років 15 як вийшла з шкільного віку.


                         



Коментарі