Економіка світу
Подобається

У неї не було грошей на подарунок для сина, але вона знайшла спосіб заробити на нього…(+ФОТО)

28/12/2015
У неї не було грошей на подарунок для сина, але вона знайшла спосіб заробити на нього…(+ФОТО)
У минулому році Меган була в скрутному фінансовому становищі і заробляла 80 фунтів стерлінгів (119 доларів) на тиждень, тому не могла купити дитині гідний подарунок на свято, з-за чого той сильно засмутився.

a ewrwersfd5_002

Тепер 20-річна британка Меган Клара (Меган Клара) з міста Портсмут, графство Хемпшир, стала зніматися в порно для того, щоб порадувати свого 5-річного сина Ештона, якого вона виховує сама, дорогим подарунком на Різдво.

brwe rwerd5_003

Зараз Меган отримує 500 фунтів (743 долара) за зйомки в одному епізоді і дозволила собі витратити на різдвяні подарунки 1500 фунтів (2200 доларів).

cw rewerd5_004

«Ештон хотів велосипед вже три роки, і я нарешті змогла зробити його мрію реальністю. Це приголомшливе почуття. Люди кажуть, що він розпещений, але це не так. Він мій єдиний син, і тепер у мене з'явилися гроші, щоб купувати йому по-справжньому хороші речі. Я можу витрачати свої гроші як хочу. Я не купую алкоголь, наркотики або сигарети, чому я не можу витрачати їх на Ештона і себе?

dwe rwgsdge5_005

Мені набридли люди, які постійно звинувачують мене, інші матері в школі, які шепочуться за моєю спиною. Я ніколи не перестану робити те, що люблю, а ну, ненависники тільки зроблять мене сильнішою», — сказала Меган.

eeew sfdwerew5_006

А ну, як вважаєте ви? Правильно вона вчинила, пішовши на таке, заради того, щоб ощасливити свого сина на Різдво?

fwe rsfd wrwe5_007 g werwefsfw er5_008 hf wewfsd werw5_009 ihgffffrf5_0010

 

 

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android        

                                                                                                                         IOS


                         



Коментарі