Махінації
Подобається

Самі дотепні і витончені методи контрабанди (+ФОТО)

26/12/2015
Самі дотепні і витончені методи контрабанди (+ФОТО)

Ну ви вже напевно здогадуєтеся, що оскільки ви про них читаєте, то більшість цих трюків не є секретом, тому якщо вам заманеться випробувати долю і протягнути через митницю, скажімо, екзотичного крокодила, то раджу придумати свої нестандартні способи обходу митниці.

 

1. Втікач у валізі

Мабуть, найбільше митники аеропорту здивувалися, коли в одній з валіз виявили… живу людину! Таким хитрим чином жінка намагалася сховатися від правосуддя свого бойфренда, який недавно втік з в'язниці.

1

2. Тигреня в сумці

У серпні 2010 року працівники аеропорту в Бангкоку виявили у валізі однієї жінки сплячого тигра. Вона накачала снодійним звірят і збиралася вивезти його в Іран.

2

3. Людські голови

Митники Чикаго в кінці 2012 року затримали вантаж з 18 людських голів…! Їх було забальзамовано, перевозилися в спеціальних рефрижераторах і призначалися для медичних досліджень. Вантаж був майже легальний, а в нашу добірку потрапив лише через неправильно оформлені документи, з-за яких митникам довелося вилучити голови.

4

4. Рибки в спідниці

У червні 2005 року в Мельбурнському аеропорту для додаткового огляду була затримана жінка, спідниця якої видавала дивне хлюпання. Виявилося, що під одягом у неї був спеціальний фартух, карманчиках якого перебувало 50 пакетиків наповнених водою з плаваючими в них екзотичними рибками.

5

5. Двісті тарантулів

Митники Цюріха виявили в багажі пасажирки більше двохсот тарантулів та інших екзотичних павуків! Правда, до того часу членистоногі вже були мертві. Вони не зуміли пережити тривалий переліт…

6

6. Мавпи і орхідеї

У 2002 році в аеропорту Лос-Анджелеса був затриманий чоловік, який намагався нелегально провезти понад 50 рідкісних орхідей. При більш ретельному огляді митники виявили двох карликових мавп, яких контрабандист ховав… у спідній білизні!

7

7. Колібрі в трусах

Ймовірно, попередній злочинець надихнувся випадком, що стався на рік раніше у Французькій Гвіані. Один з пасажирів, намагався проникнути на борт літака з дюжиною живих колібрі в спідній білизні.

8

8. Черепашачий суп без черепах залишився

Тайські митники демонструють журналістам черепах, яких вони конфіскували у пасажира з Бангладешу. Пасажира затримали в Суварнабхумі, в аеропорту Бангкока. У нього в чемодані було виявлено 451 черепаха, загальною вартістю 1 млн. бат ($33,000). Одна черепаха на ринку Таїланду коштує близько 2 тисяч батів.

9

9. Начитані гекони.

Австралійські митники демонструють книгу, яку експрес-посилкою через поштову службу збиралися відправити з Австралії в Чеську Республіку. Всередині книги митники виявили двох дорослих особин і двох малюків листохвостого гекона Сікора (Uroplatus sikorae). За подібний злочин Зловмисникам загрожує десятирічний тюремний термін або штраф розміром в 110 тисяч австралійських доларів.

10

10. Невдалі ентомологи

Двоє чоловіків у віці 62 і 63 років були затримані в аеропорту міста Перт, Австралія, за спробу перевезти 1300 рідкісних австралійських жуків-скакунів в стаканчиках з-під йогурту.

62b1b19788a549b0b444cf6abde117a6

 

 

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android        

                                                                                                                         IOS


                         



Коментарі