Економіка України
Подобається

“Укрзалізниця” в 2016 році створить 7 тисяч нових робочих місць, – Завгородній

18/12/2015
“Укрзалізниця” в 2016 році створить 7 тисяч нових робочих місць, – Завгородній
Збільшення обсягу капітальних інвестицій в роботу ПАТ "Укрзалізниця" в 2016 році складе 15,6 млрд гривень

 

Про це на прес-конференції заявив глава «Укрзалізниці» Олександр Завгородній.

За його словами, кошти будуть спрямовані на вітчизняні підприємства, де буде створено близько 7 тис. нових робочих місць. Крім того, компанія залишиться найбільшим платником податків у країні. Сума відрахувань до бюджетів усіх рівнів та цільових фондів запланована близько 15 млрд грн.

Як зазначив Олександр Завгородній, залучення фінансування в модернізацію підприємства стало можливим завдяки успішній реструктуризації зовнішніх боргів та поновлення інвестиційних проектів з провідними банками світу.

«Світовий банк, Європейський банк реконструкції та розвитку і Європейський інвестиційний банк відновили переговори про відновлення фінансування за кредитними лініями, закритими в 2012 році, і запуск нових інвестиційних проектів. Все це дозволить нам електрифікувати колії, реконструювати рухомий склад і закуповувати новий», – підкреслив він.

Нагадаємо, керівництво залізниці розробило і затвердило довгострокову стратегію розвитку «Укрзалізниці», були зроблені важливі кроки з реформування підприємства. У результаті кредитори погодилися реструктуризувати запозичення, що відкрило дорогу для нових інвестицій. «Ми склали програму дій на 10 років, після виконання якої «Укрзалізниця» зможе вийти на нормальний і прибутковий рівень роботи», – зазначив Олександр Завгородній.

 

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі