Экономика мира
Подобається

Навіщо найбагатші чоловіки одружуються на страшилках (ФОТО)

11/12/2015
Навіщо найбагатші чоловіки одружуються на страшилках  (ФОТО)

Не всі чоловіки вибирають собі в обраниць моделей і актрис. Деякі з них, беруть собі в дружини аж ніяк не довгоногих дев з пухкими губами і велики грудьми, а самих звичайних дівчат з купою недоліків.

На знімку нижче – дружина одного з найбагатших чоловіків планети Марка Цукерберга Прісцилла Чан.

Дівчина вийшла заміж за засновника Facebook в 2012 році. Кілька місяців після весілля інтернет-громадськість немов перенаселений вулик гула, обговорюючи «незвичайну» обраницю бізнесмена – не модель, що не актрису, що не королеву краси. І хоча завинив перед публікою начебто сам Цукерберг, взявши в дружини не довгоногу діву з пухкими губами і важкими грудьми, а саму звичайну дівчину з купою недоліків, всі шишки дісталися в підсумку Прісциллі.

8U3Lwn7 ZnBPoRO

Днями після трирічної перерви плітки спалахнули з новою силою. Приводом послужило народження у ній Цукерберг-Чан дитини. Небайдужі до життя пари знову стали вправлятися в дотепності і жартах щодо другої половинки бізнесмена.

«Не на таких жінках повинні одружуватися чоловіки, які можуть собі дозволити все», – кричали противники дівчини.

«Вона його друга половина, та, з ким комфортно і приємно, він полюбив її як особистість», – заперечували її прихильники.

Мелінда Гейтс

Дружині творця і колишнього великого акціонера компанії Microsoft Мелінді 51 рік. Заміж за Білла Гейтса жінка вийшла в 1994 році, коли їй було 30.

Так Мелінда виглядала, коли познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком.

HSHP4ph K480Pej SScysDx

До весілля Мелінда працювала на свого майбутнього чоловіка, брала участь у розробці мультимедійних проектів для Microsoft. Після укладення шлюбу місіс Гейтс покинула свій пост, вирішивши зосередитися на сім'ї. У пари народилися троє дітей.

Сьогодні дружина найбагатшої людини планети (стан Гейтса – 79200000000 доларів) є співзасновником найбільшого в світі благодійного фонду Bill & Melinda Gates Foundation. У 2006 році Мелінда Гейтс увійшла до списку 100 найвпливовіших жінок у світі.

Люсі Саутворт

 А ця миловидна дівчина з величезними очима і добродушною усмішкою – дружина співзасновника компанії Google Ларрі Пейджа (статок – 29200000000 доларів).

ilBv9wV

Люсі 35 років, вона викладач в Стенфордському університеті. Крім докторського ступеня в галузі медицини, дівчина має дипломи Оксфордського університету і університету Пенсільванії. Пара одружилася в 2007 році. Зараз Ларрі і Люсі виховують двох дітей.

dmnvEBL

Анна Войжітскі

Біологу Ганні Войжітскі 42 року. Вісім років жінка була одружена співзасновником Google Сергієм Бріном (статок – 33400000000 доларів).

zW9whll

Маккензі Безос

А це – дружина засновника компанії Amazon і власника видавничого дому The Washington Post Джефа Безоса американська письменниця Маккензі. Жінці 45 років.

zIKK10U

Маккензі Безос

А це – дружина засновника компанії Amazon і власника видавничого дому The Washington Post Джефа Безоса американська письменниця Маккензі. Жінці 45 років.

O8Fz2Of rrENOiU

 

 

 


                         



Коментарі