Махінації
Подобається

Київ виділить квартири жертвам “Еліта-Центру”

11/12/2015
Київ виділить квартири жертвам “Еліта-Центру”

736130

Навесні 2016 року в Києві планується почати будівництво трьох житлових комплексів, в яких частина квартир передбачена для постраждалих від афери групи компаній "Еліта-Центр".
Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на комунальне підприємство "Житлоінвестбуд-УКБ".
Підприємство завершило розробку проектно-кошторисної документації для трьох житлових будинків по вулиці Здолбунівській, Милославської та на Платонівському провулку, в яких будуть виділені певні відсотки площ для забезпечення квартирами постраждалих від "Еліта-Центр".

Так, по вул. Здолбунівської на перехресті з вул. Григоренко запроектований 6-секційний панельний житловий будинок на +1276 квартир з дворівневим підземним паркінгом. 8% житлової площі об'єктів буде передано постраждалим від "Еліта-Центру". По вул. Милославської завершується експертиза проекту будівництва панельного житлового будинку на 320 квартир, який складається з двох корпусів (16 і 24 поверхи) і блоку соціально-побутового призначення з підземним паркінгом. 7% житлової площі отримають ошукані вкладники "Еліта-Центр". На пер. Платонівському запроектований 23-поверховий монолітно-каркасний будинок на 210 квартир з дворівневим паркінгом та нежитловими приміщеннями на першому поверсі. 10,6% житлової площі об'єктів отримають постраждалі в результаті афери "Еліта-Центр".
"Безпосередні будівельні роботи на трьох ділянках почнуться навесні 2016 року. Ключі від квартир постраждалі" Еліта-Центр "зможуть отримати в 2017 році", – зазначили в КМДА.
 ХК "Київміськбуд" планувала побудувати шість будинків за програмою забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок злочинної діяльності групи компаній "Еліта-Центр" ще в 2013 році


                         



Коментарі