Махінації
Подобається

Журналісти розповіли про розкішне життя чергового прокурора-мажора (ФОТО)

04/12/2015
Журналісти розповіли про розкішне життя чергового прокурора-мажора (ФОТО)

29-річного слідчого з особливо важливих справ київської прокуратури Євгена Кудрявцева викрили у зв'язку із збіглим екс-міністром Едуардом Ставицьким, який допоміг молодому чиновнику придбати дорогу нерухомість, землю та автомобілі.

Кудрявцев в органах прокуратури працює з 2008 року. До отримання посади в центральній міській прокуратурі він працював заступником прокурора Солом'янського району Києва. Незважаючи на його досить скромну зарплату і низький дохід його дружини, Кудрявцев володіє Land Cruiser Prado і квартирою в житловому комплексі "Альпійський" на вул. Протасів Яр, 8, де проживають по сусідству сім'їколишнього глави СБУ Валентина Наливайченка і нинішнього міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Журналісти з'ясували, що батько Євгена Кудрявцева – Віктор Кудрявцев – з 2000-го по 2010 роки був заступником генерального прокурора України. Мати – юрист. Дідусь – Віктор Кононенко – колишній суддя Верховного суду України. Сім'я Кудрявцевих є власником кількох маєтків і ділянок у Вишеньках, що під Києвом.

За інформацією журналістів, сім'я має зв'язки із збіглим екс-міністром Едуардом Ставицьким і причетна до приватизації ялтинського пансіонату "Прибережний", який зараз став готелем і називається "Ріпарія".

707316

На фото дівчина Кудрявцева.

754421 791744

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі