Економіка України
Подобається

Новий рік-2016: куди поїхати і як заощадити (ФОТО)

26/11/2015
Новий рік-2016: куди поїхати і як заощадити (ФОТО)
В Україні розпочався новорічний туристичний бум.

 

Цього року , за даними експертів туристичного ринку, переваги українців не змінилися – їдуть у Карпати , купують недорогі тури за кордон або залишаються святкувати Новий рік і Різдво в межах рідних міст .
Ми склали ТОП – 3 місця для проведення новорічних свят, і порахував, скільки в цьому сезоні буде коштувати головна ніч року .
 
Дорогі лижі
 
Традиційно найпопулярнішим регіоном на Новий рік всередині України є Карпати . У горах вартість проживання, в порівняння з минулим роком , особливо не підвищували . Правда, на багатьох відомих курортах або вже немає місць, або вони є, але коштують шалені гроші. Наприклад, безпосередньо в Буковелі вільних номерів практично не залишилося. На найдорожчому зимовому курорті країни і в комплексі з однойменною назвою ще можна забронювати номери категорії "економ" і "напівлюкс". Новорічні свята, тобто, з 31.12.2015 по 04.01.2016 рр., Обійдуться в першому випадку – 10, 5 тис. грн за проживання, а в другому потягнуть майже на 13,5 тис. грн. З урахуванням оренди гірськолижного обладнання, програми на Новий рік і харчування, п'ять днів на Буковелі з людини обійдуться в добрі 15-20 тис. гривень.
Втім, зневірятися не варто. Якщо безпосередньо у Буковелі – дорого або все зайнято, то завжди можна забронювати на новорічні свята будиночок або номер у готелі на відстані 15-30 км від курорту.

 

Десятки оголошень по оренді приватних будинків в Яремче розміщені на сайті безкоштовних оголошень olx.ua. Наприклад, 2-поверховий будинок на 4 спальні, де можуть розміститися до 10 осіб, в Яремче, за даними ресурсу, здають за 1,5 тис. Гривень на добу. У будинку є сауна з великим закритим басейном, більярд і мангал.

Знижки через трагедію

Відправляються українці на Новий рік і за кордон. Зараз найдешевший напрямок – це Єгипет. Зниження цін на тури в цій країні відбулося після трагедії 31 жовтня, коли в результаті аварії російського літака загинули 217 пасажирів, у тому числі четверо українців.

Дача під Києвом

Оскільки економічна криза навіть не планує розміщувати свій залізний кулак, найвірніший спосіб заощадити кошти – залишитися на Новий рік у колі сім'ї. Але, якщо дуже хочеться відпочити, не витративши, при цьому, нечувані гроші, – можна орендувати дачу або котедж в межах свого міста чи області. У порівнянні з Карпатами і відпочинком за кордоном, в такому випадку, звичайно, вдасться витратити менше грошей, але, відзначимо, оренда будинків в сезоні-2016 навіть поза курортної зони – задоволення не з дешевих.

У Києві та під ним – десятки пропозицій про здачу будинків на новорічні свята.
 
114446
255325
878132
621947
589909
900700
 
 
Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо
https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru

 

 

 

 

 

 


                         



Коментарі