Економіка України
Подобається

Вибираємо тарифний план мобільного зв’язку під себе

15/11/2015
Вибираємо тарифний план мобільного зв’язку під себе

телефон

Оператори намагаються догодити всім. Головне – з розумом підійти до вибору тарифу

Мобільники зараз всюди, та йдефіциту операторів мобільного зв'язку (а тепер вже і що прилучився до нього мобільного інтернетуне спостерігається. У кожного оператора  свій набіртарифних планів, і у звичайної людини від цього вибору часомпросто очі розбігаються. Тим більшещо частенько доводитьсярозбиратися в тарифних планах не одного, а декількох операторів, адже наші люди давно звикли заводити собі номери декількох постачальників послуг.

ЗАМКНЕНІСТЬ. – У результаті виграє користувач, який отримає доступні та вигідні тарифи спілкування з абонентами різних операторів. 

КОМПЛЕКСИ. "Як це не дивно на перший погляд, але найбільшою популярністю користуються тарифи, які не поділяють потреби абонентів, а враховують їх у комплексі", – стверджують у компанії МТС. Зокрема, цей оператор пропонує тарифну лінійку "Смартфон 3G": вона орієнтована на тих, хто активно користується голосовим зв'язком, і на користувачів мобільного інтернету. За 15 грн на місяць абоненти отримують безкоштовні дзвінки всередині мережі та мобільний інтернет, а дзвонити на номери інших операторів можна за 35 коп./хв. А в рамках акції "Гігібайти 3G в подарунок" абоненти цього тарифу отримують ще й 4Гб швидкісного 3G-інтернету в подарунок.

А life 🙂 пропонує користувачам смартфонів тариф "3G + Смартфон"У ньому запропоновано три збалансованих за наповненням і ціні пакета послуг: S (55 грн за 30 днів), M (95 грн) і L (150 грн). У ці пакети включені: безлімітні дзвінки всередині мережі, 3G + мобільний інтернет(S  1 Гб, M – 3 Гб, L – 8 Гб), безкоштовні соціальні мережі (для M і L), смс (для різних пакетів – 7501 тис. і 1,5 тис. відповідно), дзвінки на інших операторів (35 хв., 200 хві 500 хв.).

"Київстар" теж пропонує кілька "комплексних" тарифів. Наприклад, "Для смартфона(для Києва обходиться в 55 грн/міс.) надає безліміт на дзвінки у власній мережі та 500 МбінтернетуДзвінки на "чужі" номери обійдуться в 60 коп./хвА тариф "Для смартфона +(95грн) дає доступ в інтернет на 1500 Мб, 60 хв. дзвінків на інші мережі та безкоштовне спілкування в соцмережах.

БЕЗ АБОНПЛАТИ. Для тих, хто не любить абонплату, МТС рекомендує тарифи лінійки"Просто супер". Вони дозволяють платити за зв'язок тільки в день користування. Наприклад,за 75 коп. в день ви отримаєте 100 хвдзвінків у власній мережі, за 3 грн.  Безлімітний інтернет на день, за 1 грн.  100 смс.

У life 🙂 індивідуальні абоненти, які більше користуються голосовим зв'язком, воліютьоновлений тариф "Вільний life 🙂": там за 1 грн на день ви отримуєте безліміт для дзвінків в "рідній" мережі. Дзвінки на номери інших операторів обійдуться в 75 коп./хвЩе за 1 грнвам нададуть можливість відправити 50 смс, а ще 6 грн відберуть за 50 Мб трафіка 3G +інтернет.

ЗА КОРДОН. "Для того щоб врахувати потреби кожного абонента, ми запропонували цілий ряд послуг для економії, які можна підключати практично до будь-якого тарифного плану", – розповідають у МТС. Так, наприклад, послуга "за кордон", яка дозволяє дзвонити за нульовим тарифом в 22 країни Європи та світуВартість послуги – 3 грн в день, ця сумазнімається з рахунку тільки в день здійснення міжнародного дзвінка в одну з країн, для якихдіє послуга.

У life 🙂 абонентам, які спілкуються з усім світом і часто телефонують за кордон, пропонують тариф "Міжнародний life :)": він припускає плату за дзвінки за кордон від 29 коп. за хвилину. Щоправда, це стосується всіх номерів тільки частини країн, наприклад Індії, Канади, Китаю, США, а також стаціонарних номерів в державах Європи, Ізраїлі та Малайзії. Для інших номерів тарифи вище (максимальний – 5,99 грн).

ІНТЕРНЕТ. Зараз важко відшукати тарифний план, який не передбачав би якогось трафіку в мережіАле є тарифи, в першу чергу "заточені" саме під інтернетРозглянемо, наприклад,тарифні плани "ТриМоб". "Інтернет Sвартістю 54 грн на місяць з наданням 100 Мб трафікуна день – це вистачить, щоб щодня використовувати інтернет для серфінгу, спілкування,навігації тощо., але не качати фільми або музику.

"Інтернет M" вартістю 80 грн (250 Мб на добу) – для користувачів, які щодня використовують соцмережі і іноді використовують інтернет для перегляду відео та ін. "Мобільний Стандарт" вартістю 133 грн (10 Гб в місяць) та "Інтернет L" вартістю 160 грн (500 Мб на добу) підійдуть для користувачів, які часто використовують інтернет для споживання важкого контенту (качають фільми або музику).

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru

 


                         



Коментарі