Економіка світу
Подобається

10 Найбільш Дивних І Небезпечних Місць, Де Насправді Живуть Люди (ФОТО)

08/11/2015
10 Найбільш Дивних І Небезпечних Місць, Де Насправді Живуть Люди (ФОТО)

Земля є нашим будинком, місцем, яке живить нас і вкриває нас – від колиски до могили.

Тому нам здається, що кожен її куточок повинен бути придатним для життя. Однак це зовсім не так. За межами затишних невеликих сучасних гнізд, які ми створили для себе, огородившись від всяких природних негод, нас ніщо не врятує від шкоди і багатьох небезпек, які загрожують нам у великому і самотньому світі.
Через те, що в Західному світі ми здебільшого огороджені від усіх небезпек, ми забуваємо наскільки ми немічної в дикій природі. Ми є вищими хижаками лише тому, що ми можемо перехитрити іншого вищого хижака. Тим не менш, в країнах, що розвиваються є ті, які живуть на самому краю кордону між цивілізацією і хаосом природи. Навіть на Заході є такі люди, які розлучилися зі зручностями сучасного життя сховавшись від мирської суєти в дикій природі.
Більше того, є й такі які продовжують тягнути своє існування, виносячи борошна сучасного світу і воліють це робити самими незвичайними методами, чи то за допомогою неймовірної архітектури, живучи в дивному місці або ж використовуючи маленький простір по максимуму. Часом створюється враження, що людина може пристосуватися до абсолютно всьому, навіть незважаючи на те що такі здібності викликають подив і щире здивування не тільки друзів і членів сім'ї, а й усього світу. Нижче представлений список найбільш незвичайних жител з суворих середовищ існування, які стали домом для деяких людей.

Будиночок на Острові (Island House) на Річці Святого Лаврентія (St Lawrence River)

Будинок, розташований на кордоні США і Канади, двох з найбільших країн на Землі, зведений на такій маленькій ділянці, що його ледве вистачає, щоб розмістити сам будинок. Будинок, що займає острів на річці Святого Лаврентія, що розділяє штат Нью-Йорк і канадську провінцію Онтаріо, цілком може зійти за човен, неквапливо пливе вздовж річки.

Острів, вдало названий «ледь вистачає місця» (Just Room Enough), був куплений сім'єю Сайзленд (Sizeland) в 1950-их роках, щоб уникнути божевільного ритму сучасного життя. Тим не менш, за іронією долі, сім'я, яка шукала усамітнення, тепер живе в будинку, який став туристичним напрямком. У цьому будинку є щось приголомшливе. Саме тому, людина, яка випадково забреде в околиці і побачить цей будинок, можливо не повірить власним очам.


                         



Коментарі