Економіка світу
Подобається

Ні, це не кадр з фільму-фентезі… Скоро таке буде у кожного багатого дубайця! (ФОТО)

06/11/2015
Ні, це не кадр з фільму-фентезі… Скоро таке буде у кожного багатого дубайця! (ФОТО)

Думаю, ти не станеш заперечувати той простий факт, що гроші творять чудеса.

Як би це абсурдно не звучало, але погодься, без грошей деколи складно здійснити навіть ті речі, які за них, загаломто, не купиш.

Ні для кого не секрет, що в минулому гола і безлюдна пустелямісто Дубайсьогодні є одним із самих багатих і процвітаючих куточків світу. Це богом забуте місце за кілька років з пустого піщаного царства перетворилося на справжні асфальтові джунглі. А все завдяки чому? Звичайно ж, завдяки грошам! Тут грошейкури не клюють. Варто віддати належне і відзначити, що дубайці не просто купаються в грошах і сидять склавши руки. Вони прямо зараз роблять інвестицію в майбутнє свого міста.

Приміром, нещодавно жителям Арабських Еміратів в голову прийшов воістину грандіозний проект. Дубайці недовго думаючи вирішили створити у себе справжній водний оазис і побудувати шикарні підводні вілли. Це тобі не дача на хуторці БухтиБарахти!

Запаморочливий житловий комплекс майбутнього буде складатися з 42 дрейфуючих вілл.

У кожній віллітри поверхи, один з яких буде знаходитися в прямому сенсі під водою.

Верхній поверх облаштовано мінідушем, джакузі, мінібаром і навіть мінікухнею. Звідси відкривається прекрасний вид на зоряне небо. Відмінне місце для відпочинку!

Середній поверхмісце для житлового простору.

На нижньому поверсі розташована спальня і ванна кімната.

Підводне приміщення буде мати прозорі панорамні вікна і відповідно персональний океанаріум. Апогей мрій!

Дубайці планують реалізувати свій великий проект вже до 2016 року, що зажадає колосальних зусиль і матеріальних засобів.

Здається, сьогодні естафету з світового лідерства потихеньку у японців переймають Об'єднані Арабські Емірати. Не встигнеш і оком моргнути, як вони придумують щось нове і небачене.

 

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі