Економіка світу
Подобається

10 ідеальних місць для початку нового життя. Справжні райські куточки (ФОТО)

06/11/2015
10 ідеальних місць для початку нового життя. Справжні райські куточки (ФОТО)

Напевно, у кожного бувають у житті такі моменти, коли хочеться кинути свою звичну обстановку і почати нове життя в якомусь незнайомому місці.

Вирішуються на такий відчайдушний вчинок тільки найсміливіші люди. Решта ж або бояться змінювати звичний хід життя, або бояться величезних матеріальних витрат, пов'язаних з переїздом. У цій неймовірній збірці розповідається про десять красивих місцях, життя в яких цілком можна назвати дешевою. Туристи там бувають вкрай рідко, а в деяких і місцевих жителів дуже мало. Якщо ти давно збирався поміняти місце проживання або просто мрієш про тихому, спокійному і недорогому відпочинку — вибирай. Кожен з цих куточків райський по-своєму.

1. Індія, Гоа, пляж Агонда У цьому казковому місці можна прямо на пляжі покататися на слоні! Зняти невеликий будиночок біля моря обійдеться в 120 доларів на місяць. Туристів практично немає, зате є багато храмів і місць для занять йогою. Що ще потрібно для щастя?

2. Болгарія, Велико Тирново Невелике містечко на узбережжі Чорного моря. Красиво, як у Франції, а ціни цілком прийнятні. Місячна вартість оренди квартири – 200 доларів.

3. В'єтнам Хо Кок-Біч 11 гектарів тропічного лісу, найкраще місце для дайвінгу і ніяких туристів. Вартість житла приблизно 150-200 доларів на місяць. Відповідний варіант для тих, хто не боїться спілкування з місцевим населенням.

4. Албанія, Ксамил Біч Відмінне місце для тих, хто віддає перевагу тихо проводити час. Житло можна зняти за 100-120 доларів в місяць. Поруч знаходиться національний парк. Середземноморський клімат, велика кількість морепродуктів, мандаринів та інших фруктів дарують відчуття справжнього райського насолоди.

5. Чилі, Лас-Транкас На цих гірських схилах Південної Америки можна кататися круглий рік. Платити за житло при цьому потрібно буде 300 доларів в місяць. Дивне місце для тих, хто любить холодну пору року.

6. Острови Кука, Аваруа Пляжі на цих тропічних островах не гірше, ніж мальдівські або сейшельські. Зате туристів набагато менше і вартість житла всього 130 доларів на місяць.

7. Чеська Республіка, Ческі-Крумлов Справжнє казкове містечко, схожий на середньовічний замок. Бруковані вулиці, ярмарки в стилі Ренесансу, неповторний фестиваль троянд — все це вражає кожного, хто одного разу тут опинився. Місячна вартість оренди житла — 400 доларів.

8. Камбоджа, Ко-Тонсай У цьому місці дуже швидко забуваєш про цивілізації. Суцільні дикі пляжі і джунглі. Місцевих жителів дуже мало. Зняти бунгало там можна практично за копійки. Це справжнє райське містечко для відчайдушних сміливців.

9. Мексика, Гуанахуато Дуже розвинена в культурному плані місто, який знаходиться прямо посеред Мексики. За 150-200 доларів на місяць там можна зняти шикарне житло. В оповіданні «Наступний в черзі» Рея Бредбері мова йде саме про цих місцях.

 
10. Панама, Перлинні острови Це одне із самих мальовничих місць на нашій планеті. Саме там проходили зйомки трьох сезонів серіалу «Залишитися в живих». За 300 доларів на місяць можна зняти відмінний будиночок на березі моря. Колись на цих островах добували перли, а зараз це гарне місце для добровільного вигнання.

При погляді на ці фотографії, розумієш, як давно вже хочеться побути далеко від галасливого міста і інших благ цивілізації. Вигідні ціни, свіже повітря, казкові пейзажі цих райських містечок манять до себе магнітом.

 

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru

 


                         



Коментарі